Η ντουλάπα κάθε γυναίκας μπορεί να είναι ένας μικρός θησαυρός

Χωρίς κατηγορία

Tα πράγματα είναι απλά! Κάτσε 5 λεπτά και σκέψου πόσα – μα πόσα – ρούχα ή αξεσουάρ έχεις, που στην πραγματικότητα δεν φοράς πια. Κάποια είναι ολοκαίνουργια με το ταμπελάκι, άλλα τα έχεις φορέσει 2 φορές και μερικά τα έχεις δοκιμάσει το πολύ 10 φορές και αυτές πριν πολλά χρόνια.

Στην ουσία είναι αφόρετα και πιάνουν αρκετό χώρο στη ντουλάπα σου. Εδώ ερχόμαστε εμείς ή μάλλον το Wildrobe, το οποίο είναι το απόλυτο fashion e-shop, μέσω του οποίου μπορείς με μεγάλη ευκολία να πουλήσεις δικά σου κομμάτια αλλά και να αγοράσεις εκείνα που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά (και έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες σαν εσένα).

Σκέψου πόσες φορές έχει τύχει να αγοράσεις κάτι, μετά να το μετανιώσεις και να πάει άκλαυτο!Γιατί να μην έχεις την ευκαιρία να το πουλήσεις;

Τι περιμένεις λοιπόν;Φτιάξε εντελώς δωρεάν το λογαριασμό σου στο wildrobe και ξεκίνα να ανεβάζεις ρούχα,παπούτσια,τσάντες και αξεσουάρ που θες να πουλήσεις.Αφού κάνεις εγγραφή θα μπορείς να έχεις το δικό σου προσωπικό style shop μέσα στο wildrobe,να του δώσεις το όνομα που θες κ.α.

Να τονίσουμε ότι όταν πουλάς κάτι δεν εμπλέκεσαι άμεσα στην αγοραπωλησία όπως αν θα έβαζες πχ μια αγγελία σε κάποιο site.Το wildrobe αναλμαβάνει να παραλάβει και να παραδώσει το αντικείμενο καθώς και να σε πληρώσει!

Κάνε τώρα δωρεάν εγγραφή στο wildrobe εδώ

Θέλετε να κάνετε αποτελεσματικό και υγιεινό ντεμακιγιάζ με νερό ;Τότε μάθετε για το glov εδώ

και μη ξεχάσετε να δείτε τις προσφορές της brandsgalaxy για υπέροχα καλοκαιρινά φορέματα και όχι μόνο εδώ