Αυτός ο στρατιωτικός φακός κάνει τη νύχτα μέρα και έρχεται από Αμερική με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα

Αυτός ο φακός θα σε κάνει κυρίαρχο πάνω στο σκοτάδι. Για την ακρίβεια το σκοτάδι εξαφανίζεται με τον φακό Tactical Flashlight. Δεν έχει καμία σχέση με τους κοινούς φακούς του εμπορίου. Διαφορατικά δε θα γράφαμε ολόκληρο άρθρο για αυτόν. Ο φακός Tactical Flashlight χρησιμοποιείται από επαγγελματίες σε όλον τον κόσμο, από αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες, από αστυνομίες και στρατούς. Αρχικά ήταν πανάκριβος για τον μέσο πολίτη. Πλέον όμως η τιμή του έχει πέσει δραστικά. Μπορεί να τον αγοράσει ο καθένας και να αντικαταστήσει τον απαρχαιωμένο, κοινό φακό που πιθανότατα, έχει στο σπίτι του.

Μεταβείτε στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα και να παραγγείλετε κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχει πεδίο σύγκρισης με τους κοινούς φακούς που έχουμε σχεδόν όλοι

Μόνο και μόνο να μπούμε σε διαδικασίας σύσκρισης αυτού του φακού με έναν κοινό φακό, θα ήταν ιεροσυλία.Ο Tactical Flashlight δεν είναι ότι απλά κάνει τη δουλειά για την οποία είναι φτιαγμένος πολύ καλύτερα. Την κάνει τόσο καλύτερα που πλέον μπορούμε να μιλάμε για νέες δυνατότητες και νέα πεδία χρήσης. Σκεφτείτε μόνο τι σημαίνει να φωτίζει ολόκληρη περιοχή μέσα στο σκοτάδι και να την κάνει κυριολεκτικά μέρα

Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιείται από στρατιωτικές μονάδες σε όλον τον κόσμο.

Στην Αμερική γυναίκες και άντρες τον χρησιμοποιούν ακόμα και για αυτοάμυνα

Κάθε φορά που κάποιος σε βγάλει μια φωτογραφία τη νύχτα, λόγω του φλας, στιγμιαία τυφλώνεσαι.Θα περάσουν περίπου 3 λεπτά μέχρι η όραση σου να επανέλθει στο αρχικό επίπεδο. Σκεφτείτε λοιπόν τι συμβαίνει με αυτόν το φακό που είναι δεκάδες φορές πιο φωτεινός. Αυτό έχει οδηγησει γυναίκες και άντρες στην Αμερική να χρησιμοποιούν τον φακό για αυτοάμυνα, όταν κυκλοφορούν σε κακόφημες και υποβαθμισμένες γειτονιές.

 

Πως παραγγέλνουμε τον αυθεντικό φακό Tactical Flashlight.

Ο αυθεντικός φακός TacticalX Flashlight πωλείται  μόνο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή, η οποία έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής.

Μεταβείτε στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα και να παραγγείλετε κάνοντας κλικ εδώ

*Πληρώνετε μόλις παραλάβετε το προϊόν μέσα σε ελάχιστες μέρες