Χαμός στα Χανιά μέσα στο κατακαλόκαιρο με τον διαγωνισμό για 800 ευρώ μετρητά

Χαμός στα Χανιά μέσα στον κατακαλόκαιρο με τον online διαγωνισμό γνώσεων που χαρίζει 800 ευρώ μετρητά αλλά και άλλα δώρα όπως υπερσύγχρονα smartphones.

Ο πάρoχος υπηρεσίας και διοργανωτής του διαγωνισμού είναι η εταιρεία Cellebrate και ήδη πολλοί Χανιώτες έχουν αρχίσει να παίρνουν μέρος και να καταγράφουν τη συμμετοχή τους!

Κερδίζουν αυτοί που θα πιάσουν το μεγαλύτερο σκορ ανάμεσα σε 10 ερωτήσεις.Το σημείο κλειδί είναι ότι δεν μετράνε μόνο οι σωστές απάντήσεις αλλά και ο καλύτερο χρόνος!

Θεωρητικά κάποιος μπορεί να βρει όλες τις σωστές απαντήσεις αναζητώντας πληροφορίες στο ίντερνετ,όμως αυτό θα του κοστίσει στο να κάνει ένα μεγαλύτερο χρόνο και συνεπώς μικρότερο σκορ!

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό γνώσεων και ταχύτητας και πάρε τα 800 ευρώ μετρητά ή άλλα δώρα εδώ

Πριν Λάβεις μέρος καλύτερα διάβασε πρώτα παρακάτω

Εδώ σας βοηθάμε τους αναγνώστες μας αποκαλύπτοντας την πρώτη ερώτηση ώστε να ξεκινήσουν δυναμικά

 

Παίξαμε και εμείς !Το δικό μας σκορ είναι 5/10 σε χρόνο 1.26 και βρισκόμαστε στη 51η θέση ανάμεσα στους Χανιώτες!Δεν τα πήγαμε καλά

 

Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα αυτής της εβδομάδες να δούμε σε ποια θέση είμαστε και τι κερδιζουμε.Αν και με 5στα 10 δεν έχουμε πολλές ελπίδες!

Να θυμάστε ότι μπορείτε να παίξετε το κουίζ των 10 ερωτήσεων όσες φορές θέλετε καταγράφοντας κάθε φορά και καλύτερο σκορ!

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό γνώσεων και ταχύτητας και πάρε τα 800 ευρώ μετρητά ή άλλα δώρα εδώ

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*