Μυκητίαση ποδιών και νυχιών. Τι κινδύνους κρύβει η πάθηση και πώς θα απαλλαγείτε.

Χωρίς κατηγορία

Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούν τους μύκητες στα πόδια και τα χέρια ως ένα αισθητικό “ελάττωμα” και πιστεύουν, ότι το πρόβλημα αυτό δεν ελλοχεύει κινδύνους για την υγεία.  Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι.

Δες εδώ πως να εξουδετερώσεις τους μύκητες με μια πανίσχυρη αλοιφή και να γίνεις ξανά περήφανος για τα νύχια σου

Τώρα το καλοκαίρι οι μυκητιάσεις είναι πάντα σε έξαρση λόγω της εφίδρωσης, της επαφής μας με τη θάλασσα και των συχνών μπάνιων. Μπορεί να νιώθεις λίγο άβολα με τα νύχια σου που είναι γεμάτα μύκητες. Όμως δεν είναι μόνο αυτό..

Οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, ή όπως ιατρικά αποκαλούνται “ονυχομυκητίαση” συνιστούν μια αρκετά σοβαρή απειλή για την υγεία, στα προχωρημένα στάδια της ασθένειας. Η παρατεταμένη μη θεραπεία της ασθένειας μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και επιδείνωση των χρόνιων παθήσεων. Αυτό σημαίνει, ότι αν υποφέρετε από κάποια χρόνια πάθηση, τότε η εξελισσόμενη μυκητίαση θα αυξήσει τις πιθανότητες επιδείνωσης της παθήσεως!

Συνεπώς, ένα απλό πρόβλημα στα πόδια και τα νύχια μπορεί να εξελιχθεί ως σοβαρό επικίνδυνο για την ίδια τη ζωή του ατόμου! 

Αρχικά, η μυκητίαση δεν είναι ένα απλό πρόβλημα στα  νύχια των ποδιών και των χεριών, αλλά μια πλήρης παρασιτική μόλυνση του οργανισμού. Το πρόβλημα της μυκητίασης στα πόδια και τα νύχια προκαλείται από παράσιτα, τα οποία χρησιμοποιούν το σώμα σας σαν “καταφύγιο”. Δεύτερον, η μυκητίαση δεν αποτελεί θανάσιμη απειλή, αλλά δρα ως καταλυτικός παράγοντας σε όλες τις παθήσεις, που πιθανώς έχετε ήδη.

Απλά μιλώντας, αν έχετε χρόνια προβλήματα υγείας, για παράδειγμα με το στομάχι ή το συκώτι σας, τότε η παρουσία της μυκητίασης θα επηρεάσει αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα και θα αυξήσει την πιθανότητα για επιδείνωση του χρόνιου προβλήματος.

Μήπως έφτασε η ώρα επιτέλους να αποφασίσεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις με τη μυκητίαση νυχιών ;

Μέχρι τώρα πίστευες ότι είναι κάτι που δεν έχει λύση και ότι απλώς είναι ένα αισθητικό πρόβλημα. Τώρα που έμαθες ότι τίποτα από τα 2 δεν ισχύει, ξεμπέρδεψε με τη μυκητίαση οριστικά χωρίς να το αναβάλλεις άλλο

Μάθε πως μπορείς να απαλλαγείς οριστικά από τη μυκητίαση με έναν πανίσχυρο αντιμυκητιακό παράγοντα κάνοντας κλικ εδώ