Πως να φτιάξεις δωρεάν blog στο blogger μέσα σε 3 λεπτά

Χωρίς κατηγορία

Αυτός ο οδηγός είναι για αρχάριους!Δες βήμα βήμα πως να φτιάξεις δωρεάν blog άμεσα και ανέξοδα.Υπάρχουν διάφορες δωρεάν πλατφόρμες για blogging,εδώ όμως θα ασχοληθούμε με το blogger.Είναι πολύ απλό,εύχρηστο και εντελώς δωρεάν.Ανήκει στη google και αυτό του δίνει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες δωρεάν πλατφόρμες.

  1. Συνδέσου από εδώ στο blogger.com
  2. Πατήστε “ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ”
  3. Θα σας ζητηθεί να φτιάξτε ένα προφίλ google plus ή ένα προφίλ blooger σε περίπτωση που δεν έχετε τίποτα από τα 2(προτιμήστε προφίλ google plus)

 

Είστε σχεδόν έτοιμοι!Τώρα θα πρέπει να βρίσκετε σε αυτή εδώ την οθόνη

πως να φτιάξεις δωρεάν blog στο blogger άμεσα και γρήγορα
πως να φτιάξεις δωρεάν blog στο blogger

 

Πως να φτιάξεις δωρεάν blog στο blogger

Στο πεδίο τίτλος βάλτε το όνομα που θέλετε για το blog σας(είναι κάτι που μπορείτε να αλλάξετε στην πορεία).Στο πεδίο διεύθυνση βάλτε τη διεύθυνση του blog σας.Εδώ στην ουσία επιλέγετε το domain name.Μπορείτε και αυτό να το αλλάξετε στην πορεία όμως καλό θα είναι να είστε από τώρα σίγουροι για την επιλογή σας,ώστε να μην χρειαστεί να το αλλάξετε.Ειδικά αν έχει περάσει  καιρός και έχετε ανεβάσει πολλά άρθρα θα είναι λίγο πρόβλημα!

Η διεύθυνση του blog σας θα έχει αναγκαστικά την κατάληξη blogspot.gr.Στη συνέχεια αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε ένα domain name με κατάληξη gr,com ή ότι άλλο θέλετε παραμένοντας στην πλατφόρμα του blogger!

Από κάτω επιλέγετε το θέμα του blog.Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα και να βρείτε αυτό που σας αρέσει καλύτερα στο μάτι και ταιριάζει με  τη φιλοσοφία του blog!

Αυτό ήταν τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε!Είδαμε λοιπόν πως να φτιάξεις δωρεάν blog στο blogger,Αυτό ήταν το πιο εύκολο κομμάτι.Τα δύσκολα έχουν να κάνουν με την ποιοτική ανάπτυξη του blog με καλό περιεχόμενο αλλά και με την προώθησή του,που είναι ένα άλλο κομμάτι.Η διαμόρφωσή του είναι επίσης κάτι απλό,όπως είπαμε η πλατφόρμα είναι απλή και εύχρηστη και αυτό βοηθάει τους αρχάριους χρήστες.

Αν θες να κατανοήσεις καλά την πλατφόρμα θα σε βοηθήσει αυτό το άρθρο “Ανάλυση των βασικών λειτουργιών του blogger” Έτσι θα κατανοήσεις γρήγορα κάποια χαρακτηριστικά του που ίσως σου έπαιρνε λίγο χρόνο να τα ανακαλύψεις μόνος σου!

 

Αφήστε μια απάντηση