Πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ ξεκινώντας από το μηδέν χωρίς κεφάλαιο

Χωρίς κατηγορία

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε  βασικές μεθόδους για το πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ,ξεκινώντας κυριολεκτικά από το μηδέν και χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσεις ούτε ένα ευρώ.Το άρθρο απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους χρήστες που έχουν όρεξη για δουλειά.Δε θα συζητήσουμε εδώ για απλοϊκούς τρόπους που ναι μεν μπορεί να φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα αλλά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και δε σε γεμίζουν με γνώσεις!

Μπορείς να τα καταφέρεις ακόμα και αν δεν έχεις καθόλου γνώσεις ακόμα και αν δε θες να δαπανήσεις ούτε ένα ευρώ.Αυτό είναι κάτι απίστευτο
θετικό και ελπιδοφόρο για κάποιον που βρίσκεται στην πολύ αρχή.Το πρώτο βήμα είναι να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σου αρέσει,τι θες να
μοιραστείς με τον κόσμο,σε ποιον τομέα έχεις γνώσεις που θα ήθελες να προσφέρεις απλόχερα τις γνώσεις ή την εμπειρία σου στο κοινό.To ερώτημα “Πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ”
σταδιακά παίρνει σάρκα και οστά.

Η ιδέα είναι απλή.Γράφεις για αυτό που σου αρέσει σε ένα δικό σου blog.Δε χρειάζεται να ξέρεις από προγραμματισμό και κατασκευή ιστοσελίδων ούτε να απευθυνθείς σε κάποια ανάλογη εταιρεία.Υπάρχουν απολύτως δωρεάν και εύχρηστες πλατφόρμες όπως το blogger ή το wordpress.com.Δε χρειάζεται να προβείς καν σε αγορά domain name ούτε σε κάποιο πακέτο hosting.

Το blogger είναι μια δωρεάν και εύχρηστη πλατφόρμα που ανήκει στη Google,κάτι που της δίνει μεγάλη αξιοπιστία,Μέσα σε λίγη ώρα μπορεί να τη μάθει και να τη χειρίζεται καλά και ο πιο μέτριος χρήστης του ίντερνετ!Δηλώνεις ένα όνομα για το νέο σου blog και μέσα σε 2 λεπτά είσαι έτοιμος να αρχίσεις να παράγεις περιεχόμενο,να ανεβάζεις τα δικά σου άρθρα,βίντεο φωτογραφίες κτλ.

Μπορείς να έχεις ένα blog ενημερωτικό,ταξιδιωτικό,πολιτικό,υγείας,ομορφιάς ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.Θα πρέπει να σκεφτείς μια θεματολογία πάνω στην οποία έχεις πράγματα να γράψεις.Δες εδώ τον αναλυτικό οδηγό πως να φτιάξεις άμεσα το πρώτο σου blog

Πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ από το blog σου με το adsense;

Αρχικά θα πρέπει να επικεντρωθείς στο περιεχόμενο και στον εμπλουτισμό του blog σου με ενδιαφέροντα και χρήσιμα άρθρα για το κοινό.Αυτό είναι το πιο βασικό κομμάτι στο οποίο βέβαια θα πρέπει πάντα να δίνεις βάση. Για να βγάλεις λεφτά δε χρειάζεται να αναζητήσεις διαφημιζόμενους και χορηγούς.

Χιλιάδες Έλληνες διαφημιζόμενοι και χορηγοί είναι ήδη έτοιμοι να διαφημιστούν στο blog σου και ας μην το γνωρίζουν καν.Και μπορούν άμεσα να αρχίσουν να διαφημίζονται στο blog σου χωρίς να τους γνωρίσεις ποτέ,χωρίς να έρθεις σε επαφή μαζί τους και χωρίς να υπογράψετε κανένα συμβόλαιο.Όλα αυτά γίνονται χάρη στη google και στην πλατφόρμα προβολής διαφημίσεων για εκδότες και κατόχους blog και site,google adsense!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς δωρεάν ως ιδιώτης στην πλατφόρμα της google adsense,να συνδέσεις το blog σου με το adsnese και να ενσωματώσεις τον διαφημιστικό της κώδικα μέσα στο blog σου.Αυτό ήταν! Οι χιλιάδες διαφημιζόμενοι της google στην Ελλάδα θα αρχίσουν αυτόματα να προβάλλονται στο blog σου και εσύ θα κερδίζεις κάθε φορά που κάποιος επισκέπτης σου θα κάνει κλικ στις διαφημίσεις τους!

Δες εδώ αναλυτικά τον οδηγό πως να κάνεις εγγραφή στο adsense και να προβάλλεις διαφημίσεις μέσα στο blog σου. Άπαξ και το κάνεις αυτό στη συνέχεια δε χρειάζεται να ασχοληθείς πολύ.Όλα γίνονται αυτοματοποιημένα και εσύ απλώς θα παρακολουθείς στα στατιστικά σου, τα κλικ και τα κέρδη να αυξάνονται!

 

Διαφήμιση στον Offline Κόσμο

Μια ανάλογη μορφή διαφήμισης στον offline κόσμο θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η διαφήμιση σε ένα περιοδικό.Οι συντάκτες του περιοδικού ασχολούνται με το να γράφουν ενδιαφέρονται θέματα που θα προσελκύσουν πολύ κόσμο να αγοράσει το περιοδικό, το οποίο έχει ενσωματωμένες διαφημίσεις.Ο κόσμος θα αγοράσει το περιοδικό για τα ενδιαφέροντα άρθρα,όμως οι εργαζόμενοι του περιοδικού θα πληρωθούν από τις διαφημίσεις,δηλαδή από αυτό για το οποίο κανείς δεν αγόρασε το περιοδικό!

Αυτού του τύπου η διαφήμιση στηρίζεται στη μαζικότητα και θυμίζει τακτικές τύπου σπαμ(με την καλή έννοια)!”Δηλαδή γνωρίζω εξαρχής ότι όλοι αγοράζουν το περιοδικό για να διαβάσουν κάποια άρθρα, όμως ποντάρω σε αυτό το 5% που θα αλληλεπιδράσει πιο έντονα με κάποιες διαφημίσεις που πιθανόν να βρίσκει ενδιαφέρουσες”Και αυτό το 5% έχει μεγάλη σημασία για τους διαφημιζόμενους και για αυτό πληρώνουν για να προβληθούν.

Οι διαφημιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται εκεί που βρίσκεται μαζικά ο κόσμος και συνήθως ο κόσμος βρίσκεται εκεί που περνάει “χαλαρά”.Π.χ. ένας μέσος φίλαθλος πόσες ώρες τον μήνα λες να αφιερώνει για να διαβάζει αθλητικά νέα της ομάδας του και πόσες για να ψάχνει να αγοράσει εισιτήρια ή κασκόλ;

H διαφορά είναι σίγουρα τεράστια!Ο διαφημιζόμενος όμως πρέπει να τον ακολουθεί όλες τις ώρες ακόμα και αυτές που περνάει “χαλαρά” ώστε να είναι οικείος και γνωστός στον υποψήφιο πελάτη όταν αυτός μπει στο τελικό στάδιο της φάσης της αναζήτησης προϊόντων ή υπηρεσιών.

Πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ από το blog σου με το affiliate marketing ;

Πως θα σου φαινόταν να έχεις ένα blog όχι διαφορετικής θεματολογίας αναγκαστικά, αλλά διαφορετικής φιλοσοφίας από άποψη marketing;Να ρίξεις άκυρο στη μαζικότητα και να ασχοληθείς κατευθείαν μόνο με αυτό το 5%.Δηλαδή μόνο με αυτούς που βρίσκονται πιο κοντά σε φάση αναζήτησης και αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών;

Αν σε γοητεύει αυτό σαν ιδέα τότε βρίσκεσαι αρκετά κοντά στο  affiliate marketing.Π.χ. να έχεις ένα blog αποκλειστικά παρουσίασης προϊόντων ή υπηρεσιών που θα μπορούσε να προσελκύσει επισκέπτες που βρίσκονται πιο κοντά σε φάση αγοράς και άρα από άποψη marketing έχουν μεγαλύτερη οικονομική αξία και ας μην είναι τόσοι πολλοί!

μάθε πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ με το affiliate marketing
πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ με το affiliate marketing

Σε αυτήν την περίπτωση θα είναι σαν έχεις μια διαφήμιση με blog και όχι ένα blog με διαφημίσεις.Πρόκειται για εντελώς διαφορετική φιλοσοφία!

Όπως και να έχει διαφημίσεις affiliate marketιng μπορείς να βάλεις στο blog σου σε κάθε περίπτωση είτε είναι ενημερωτικό,είτε οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας.Είναι κάτι που συνίσταται γιατί έχεις τον πλήρη έλεγχο των διαφημιζομένων σου!Μπορείς να τρέχεις στο blog σου συνδυαστικά διαφημίσεις google adsense και affiliate marketing μαζί.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το κορυφαίο είναι ότι μπορείς να προωθήσεις διαφημίσεις affiliate marketing χωρίς καν να έχεις blog.Σου αρκεί μόνο ένα προφίλ στο facebook ή σε κάποια άλλη social media πλατφόρμα!Αν αντιμετωπίσεις το affiliate marketing σωστά είναι κάτι που μπορεί να σου φέρει πολλά έσοδα.Δες εδώ  τι είναι το affiliate marketing και πως να το αξιοποιήσεις οικονομικά,ποιες ελληνικές εταιρείες υπάρχουν και πως να κάνεις εγγραφή

Παρόλα αυτά αν το ερώτημα “Πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ” είναι κάτι που σε ταλαιπωρεί και νιώθεις την ανάγκη έστω και για ψυχολογικούς λόγους να βγάλεις άμεσα,γρήγορα και πανεύκολα κάποια λίγα λεφτά και να τα δεις να καταγράφονται σε μια online πλατφόρμα,γίνεται και αυτό.Αρκεί να έχεις ένα προφίλ στο facebook!

 

Άλλοι τρόποι για το “Πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ” χωρίς να έχεις απαραίτητα site

Αφήστε μια απάντηση