Βολιώτης έπαθε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ μόλις είδε αυτό το λογαριασμό της ΔΕΗ-Τώρα παίρνει την εκδίκησή του

Χωρίς κατηγορία

Έχασε κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του Βολιώτης μόλις είδε τον λογαριασμό της ΔΕΗ.Ούτε λίγο ούτε πολύ καλείται να πληρώσει 517 ευρώ για κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που αντιστοιχεί σε 2603 ΚW.Ο ίδιος,αγανακτισμένος, μας έστειλε και τη φωτογραφία που το αποδεικνύει!Όπως μας είπε μένει μόνος του σε ένα σπίτι 70 τ.μ. και αυτό το ποσό δε μπορεί να δικαιολογηθεί ορθολογικά.

Μόλις είδε τον φαρμακερό λογαριασμό νόμιζε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και σκέφτηκε «Τοο bad to be true»,ψάχνοντας όμως λίγο καλύτερα τα δεδομένα ανακάλυψε ότι πρόκειται για αλήθεια.Αυτά τα λεφτά του ζητάει η ΔΕΗ για το ρεύμα που του πούλησε.

Είναι γεγονός πως η ΔΕΗ χρεώνει αυξημένο κόστος/kwh όσο περισσότερες kwh καταναλώνεις.Τώρα ο καταγγέλλων είναι αποφασισμένος να ξεχρεώσει αυτό το ποσό και να αλλάξει πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας άμεσα.Ευτυχώς πλέον η ΔΕΗ δεν έχει το μονοπώλιο στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και έχουν ξεπεταχτεί αρκετές ιδιωτικές εταιρείες που διεκδικούν μερίδιο με πολύ ανταγωνιστικές παροχές.Οι περισσότερες,αν όχι όλες δεν αυξάνουν την τιμή της κιλοβατώρας ανάλογα με το πόσες καταναλώνεις.Επίσης δίνουν ειδικές εκπτώσεις στους καλοπληρωτές.

Πάνω από 100.000 Έλληνες το χρόνο φεύγουν από τη Δεη

Η αγορά της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έχει απελευθερωθεί.Πλέον υπάρχουν πολλές εταιρείες που παρέχουν ηλεκτρικό ρεύμα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και άλλες ειδικές προσφορές.

Ο μεγαλύτερος λόγος που πολλοί καταναλωτές μένουν προσκολλημένοι στη Δεη είναι ότι φοβούνται πως η διαδικασία αλλαγής παρόχου θα είναι χρονοβόρα με πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες ή ότι ακόμα θα υπάρξει και μια περίοδος που θα μείνει χωρίς ρεύμα το σπίτι η το μαγαζί τους,μέχρι να ολοκληρωθεί η αλλαγή.

Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει.

  • Δε θα μείνεις χωρίς ρεύμα ούτε ένα λεπτό
  • Δεν απαιτείται κανένα τέλος ενεργοποίησης.
  • Η αλλαγή γίνεται λογιστικά.Το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλάβεις πως άλλαξες πάροχο όταν σου έρθει ο πρώτος λογαριασμός από την καινούρια εταιρεία
  • Δε χρειάζεται να μπλέξεις με γραφειοκρατικά και να περιμένεις σε ουρές!Όλα γίνονται online

Κάνε ένα δώρο για σένα και την οικογένειά σου.Άλλαξε ρεύμα!Να σου μπει το 2018 με τον καλύτερο τρόπο

Ανακάλυψε σε 2 λεπτά ποια εταιρεία παροχής ρεύματος είναι ιδανική για το σπίτι η την επιχείρησή σου!

Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το ανακαλύψεις άμεσα,μέσα από το site της energy-market,με την αξιοπιστία της insurancemarket.gr.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα.Επίσης διατίθεται και τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα απαιτούμενα στοιχεία και μάθε ποια εταιρεία παροχής ρεύματος σε συμφέρει περισσότερο εδώ

Τι θα έλεγες για 2 μήνες δωρεάν ρεύμα και έκπτωση εως 27% τους υπόλοιπους μήνες, μαζί με την αγορά σε εκπτωτική τιμή της ηλεκτρικής σόμπας Crystal Power ;

Αν σε ενδιαφέρει αυτή η συμφέρουσα προσφορά ζήτησε να μάθεις περισσότερα εδώ

Αφήστε μια απάντηση