Αδυνάτισμα με ταμπλέτες κετόνης αντί για κετογονική δίαιτα

AΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Για πρώτη φορά κυκλοφορούν στην Ελλάδα και την Κύπρο οι ταμπλέτες κετόνης που έρχονται να αντικαταστήσουν την κετογονική δίαιτα.

Τι είναι η Κετογονική Δίαιτα

Στην κετογονική δίαιτα μπορούμε να τρώμε όσα λιπαρά και πρωτεϊνες θέλουμε, αλλά δεν πρέπει να τρώμε σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να παράγει κετόνες και να μπει στη διαδικασία της κέτωσης.

Οι κετόνες είναι μόρια οξέων που παράγονται και συσσωρεύονται στο σώμα κατά τον μεταβολισμό των λιπών. Επομένως ο στόχος της δίαιτας είναι να προσπαθήσουμε να κάψουμε το ανεπιθύμητο λίπος, αναγκάζοντας τον οργανισμό να μεταβολίσει το λίπος για την ενέργεια που χρειάζεται και όχι τους υδατάνθρακες.

Για πρώτη φορά μπορούμε να κάνουμε κετογονική δίαιτα, χωρίς δίαιτα. Χωρίς να κόψουμε τους υδατάνθρακες ή οτιδήποτε άλλο από τη διατροφή μας, χάρις στις ταμπλέτες κετόνης

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα με τις ταμπλέτες κετόνης

Με την κλασική κετογονική διαίτα(κόβοντας τους υδατάνθρακες), ο οργανισμός μας αρχίζει να παράγει κετόνες σε 2-3 εβδομάδες. Με τις ταμπλέτες κετόνης οι 2-3 εβδομάδες γίνονται 35 με 45 λεπτά. Επίσης δεν μπαίνεις στην ταλαιπωρία να κόψεις τους υδατάνθρακες. Κάτι που είναι και δύσκολο και επικίνδυνο και λίγο βάρβαρο για τον οργανισμό.

Σε αντίθεση, αυτά τα αναβράζοντα δισκία κετόνης είναι πολύ ασφαλή. 100% φυσικά , δεν έχουν καμια σχέση με χημικά χάπια. Για αυτό μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο καθένας, χωρίς συνταγή ιατρού, αρκεί να μην έχει αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του.

Μάθετε περισσότερα για τις ταμπλέτες κετόνης και τα φυσικά συστατικά που περιέχει κάνοντας κλικ εδώ

Πόσα κιλά μπορώ να χάσω με τις ταμπλέτες κετόνης;

Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά από την Αμερική όπου κάποιοι μιλούν ακόμα και για το τέλος της εποχής του υπερβολικού βάρους. Υπάρχουν ήδη άνθρωποι που έχουν χάσει μερικές δεκάδες κιλά σε διάστημα 2 και 3 μηνών. Όπως συμβαίνει βέβαια πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα τον άνθρωπο.

Μάθετε περισσότερα και κάνετε την παραγγελία σας από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο εδώ