13 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που πωλούνται με μερικές 100άδες ευρώ.

Διάφορα

Ψάξαμε και βρήκαμε σε ενεργές ελληνικές αγγελίες μέσω ίντερνετ, τα πιο φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα . Και τα 13 αυτά φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πωλούνται σε τιμές από 500€ έως 950€ σε ελληνική ιστοσελίδα αγγελιών. Η καινοτομία σε αυτήν τη ιστοσελίδα αγγελιών είναι ότι όχι μόνο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους πωλητές με τηλέφωνο ή mail αλλά να κάνετε και online προσφορά(bid) η οποία φαίνεται από όλους τους χρήστες. Έτσι βλέπετε και τι προσφορές δίνουν οι ανταγωνιστές σας για ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές ο πωλητής θα δυσκολευτεί να σας πει ότι έχει μεγαλύτερες προσφορές από αυτή που του δίνετε ή ότι του το ζητάνε πολλοί και άλλα τέτοια.Δηλαδή μπορείτε να το παζαρέψετε από πλεονεκτική θέση. Και φυσικά σε αυτήν την ιστοσελίδα δεν υπάρχουν μόνο φθηνά , παλιά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αλλά από ρούχα και τηλεοράσεις μέχρι οτιδήποτε άλλο.

Σε αυτό το άρθρο όμως θα σας παρουσιάσουμε ένα προς ένα, 13 αυτοκίνητα που πωλούνται κάτω από 1000€, ξεκινώντας από το 13ο πιο ακριβό, το οποίο πωλείται μόνο για 950€

Δείτε το αναλυτικά(φωτό,Μάρκα,μοντέλο,κυβικά,χλμ κτλ) στην επόμενη σελίδα