Χαμός με τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Πάτρα.Καταχωρούν τα σπίτια τους στην Travelstaytion και στην airbnb.

Διάφορα Πάτρα

Η airbnb είναι μια πλατφόρμα που o καθένας μπορεί να καταχωρήσει το σπίτι του προς ενοικίαση.Η ζήτηση από τη μεριά του κόσμου είναι τεράστια αφού μπορούν να κάνουν τις διακόπες τους,επαγγελματικά ταξίδια κτλ, φθηνότερα από ότι αν έμεναν σε κάποιο ξενοδοχείο.

Η airbnb έχει αλλάξει τα δεδομένα παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα.Πολλοί Έλληνες βρίσκουν ανάσα από Ενφια και στεγαστικά δάνεια,δίνοντας στο ακίνητό τους την αξία που του αξίζει

Από την άλλη οι ιδιοκτήτες σπιτιών σε όλη την Ελλάδα βρίσκουν μια πολύ καλή ευκαιρία να αξιοποιήσουν τα ακίνητά τους ακόμα και όλον τον χρόνο.

Το οικονομικό όφελος για τους ιδιοκτήτες με την airbnb μπορεί να είναι πολλές φορές πιο πάνω,σε σχέση με το αν νοικιάζατε το ακίνητό σας

Για την Πάτρα τα πιθανά έσοδα ανά μήνα αυτη τη στιγμή για 2 επισκέπτες είναι στα 402€

Αν έχεις ήδη καταχωρήσει το σπίτι σου στην airbnb πολύ πιθανόν να σε ενδιαφέρει να το καταχωρήσεις και σε μία άλλη πλατφόρμα που λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.Πρόκειται για την travelstaytion.

Η TravelStaytion.com αποτελεί την πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων τόσο για κοινό που επιθυμεί να ταξιδέψει, όσο και για το κοινό που πραγματοποιεί επαγγελματικά ταξίδια και επιθυμεί να διαμείνει σε ένα διαμέρισμα και όχι σε ένα απρόσωπο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

και αν δεν έχεις καταχωρήσει ακόμα το σπίτι σου στην TravelStaytion.com ήρθε η ώρα να το κάνεις.Ποτέ δεν είναι σοφό να έχεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι

Κάνε εντελώς δωρεάν καταχώρηση στην travelstaytion εδώ

Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται με την airbnb αλλά πάντα είναι καλύτερο να έχετε το χώρο σας καταχωρημένο και στις 2 πλατφόρμες

Πως Δουλεύει το σύστημα αξιόπιστα ;

1)Δημιουργήστε την καταχώρησή σας

Είναι δωρεάν κι εύκολο να δημιουργήσετε μία καταχώρηση στην Airbnb. Περιγράψτε τον χώρο σας, πόσους επισκέπτες μπορείτε να φιλοξενήσετε και προσθέστε φωτογραφίες και λεπτομέρειες.
Το εργαλείο ελέγχου τιμών μπορεί να προτείνει ανταγωνιστικές τιμές, αλλά η τιμή που χρεώνετε εξαρτάται πάντα από εσάς.

2)Καλωσορίστε επισκέπτες ή και όχι αν δε θέλετε

Γνωρίστε τους επισκέπτες πριν έρθουν ανταλλάσσοντας μηνύματα μέσω της πλατφόρμας μας.
Οι περισσότεροι οικοδεσπότες καθαρίζουν τους χώρους που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες και προσφέρουν τα βασικά, όπως καθαρά σεντόνια, πετσέτες και χαρτί τουαλέτας.
Μπορείτε να υποδεχτείτε αυτοπροσώπως τους επισκέπτες και να τους δώσετε το κλειδί ή να τους στείλετε απλά τον κωδικό εισόδου για την πόρτα.

3)Πληρωθείτε

Χάρη στο ασφαλές σύστημα πληρωμών της Airbnb, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ασχοληθείτε άμεσα με τα χρήματα.
Οι επισκέπτες χρεώνονται πριν από την άφιξη κι εσείς πληρώνεστε αυτόματα μετά την άφιξη, εκτός από την προμήθεια υπηρεσιών ύψους 3%.
Μπορείτε να πληρωθείτε μέσω PayPal, άμεσης κατάθεσης ή διεθνούς τραπεζικού εμβάσματος, καθώς και με άλλους τρόπους.

Δείτε περισσότερα για την airbnb και μάθετε πόσα θα μπορούσατε να κερδίζετε από το σπίτι σας εδώ