Χριστουγεννιάτικα δώρα που κάνουν τη διαφορά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και έχουμε ετοιμάσει έναν μίνι οδηγό με προτάσεις έξυπνων δώρων που κάνουν τη διαφορά και μερικές συμβουλές.

Ένα δώρο για να πιάσει τόπο και να εκτιμηθεί δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι ακριβό. Πρέπει να είναι επιτυχημένο κ στοχευμένο στα ενδιαφέροντα ή στις ανάγκες του παραλήπτη. Να είναι κάτι  έξυπνο και έξω από τα συνηθισμένα ώστε να περνάει στον παραλήπτη το μήνυμα ότι δεν του πήρατε κάτι στην τύχη αλλά κάτι που το ψάξατε λίγο παραπάνω.  Στο τέλος θα δούμε και την ιδανική αλλά και πιο οικονομική πρόταση για δώρα σε παιδιά αλλά,συμβουλές για δώρα αλλά και γιατί δεν πρέπει να κάνετε το λάθος να δίνετε χρήματα για δώρο.Πάμε να δούμε μερικές στοχευμένες προτάσεις δώρων για ενήλικες.Με αυτά τα δώρα σίγουρα θα μείνετε αξέχαστοι.

1. Healthwatch: Το έξυπνο ρολόι που φοράς και σκανάρει την κατάσταση της υγείας σου.

Αυτό το δώρο συνίσταται να το κάνετε σε ανθρώπους άνω των 45 ετών, αν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ειδικά σε απευθύνται και σε νέους ανθρώπου που αθλούνται, αφού μετράει θερμίδες και διαθέτει ενσωματωμένο βηματομέτρη. Απλώς το φοράς και μετράει μια σειρά από χρήσιμους δείκτες υγείας όπως καρδιακή συχνότητα, ποιότητα ύπνου και πολλά ακόμη. Ταιριάζει και σε άντρες και σε γυναίκες. Είναι ένα ρολόι που κάνει θραύση στην Αμερική και μπορείτε να αγοράσετε το αυθεντικό Healthwatch online από την επίσημη ιστοσελίδα μόνο με 89 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά.

Μάθετε περισσότερα για το Healthwatch εδώ

2. Τ – Watch : Ένα smartwatch που θα λατρέψει ο κάθε άντρας

Αυτό το ρολόι έχει κάποια παρόμοια χαρακτηριστικά με το Healthwatch, όπως μέτρηση θερμίδων, βηματομέτρη και απόσταση που διανύεις, αλλά απευθύνεται στο άντρικο φύλο. Έχει χαρακτηριστεί ως ρολόι επιβίωσης ή ως το αγαπημένο ρολόι των στρατιωτικών και αντρών που γυμνάζονται. Κοστίζει  89 ευρώ και έρχεται σπίτι σας με δωρεάν μεταφορικα

Μάθετε περισσότερα για το T-Watch εδώ

3. Louis Blanc Wallet: Το έξυπνο πορτοφόλι με ενσωματωμένη αντικλεπτική τεχνολογία

Εδώ δε μιλάμε για ένα απλό πορτοφόλι αλλά για ένα hi tech πορτοφόλι που προστατεύει τις κάρτες σας από συμμορίες που χρεώνουν τις κάρτες ανυποψίαστων πολιτών. Επίσης διαθέτει και μία σειρά άλλων τεχνολογιών που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Απευθύνεται και σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Θα ήταν ένα τέλειο δώρο για φοιτητές, για νέους, για λάτρεις της τεχνολογίας ή για όσους κυκλοφορούν με μέσα μαζικής μεταφοράς, ώστε να νιώθουν πάντα προστατευμένοι. Κοστίζει  89 ευρώ και έρχεται σπίτι σας με δωρεάν μεταφορικά

Μάθετε περισσότερα για το Louis Blanc Wallet εδώ

4. Dronex Pro: Το οικονομικό Drone που έχει σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων

Τα Drone δεν είναι απλώς μια μόδα αλλά μια καινοτομία που μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας. Και μιλώντας για το αυθεντικό Dronex Pro που κοστίζει μόλις 99 ευρώ και διαθέτει κορυφαία ποιότητα, καταλαβαίνει κάνεις γιατί έχει σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων. Πρόκειται για «best value for money» Drone. Σίγουρα δεν αφορά μόνο χομπίστες ή λάτρεις των Drones. Ένα Drone μπορεί να αγαπηθεί από τον οποιονδήποτε και να φανεί χρήσιμο στον οποιονδήποτε.

Μάθετε περισσότερα για το Dronex Pro εδώ

5. Wifi Ultra Boost : Η συσκευή ενίσχυσης σήματος Wifi

Όλες οι έρευνες και οι στατιστικές υπηρεσίες δείχνουν ότι η Ελλάδα όχι μόνο βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Ευρωπαϊκής ένωσης όσων αφορά τις ταχύτητες ίντερνετ , αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται και στις πρώτες θέσεις των χωρών με το πιο ακριβό ίντερνετ. Ποιος δε θα ήθελε λοιπόν να έχει μια συσκευή ενίσχυσης του σήματος wifi; Ιδανικό δώρο για φοιτητές, για άτομα που εργάζονται μέσω ίντερνετ ή απλώς για λάτρεις του ίντερνετ. Επίσης θα ήταν ένα πολύ έξυπνο και στοχευμένο δώρο για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα για ένα κατάστημα εστίασης να προσφέρει δωρεάν, γρήγορο  και ποιοτικό ίντερνετ στους πελάτες του.Κοστίζει 49 ευρώ και έρχεται στο σπίτι σας με δωρεάν μεταφορικά!

Μάθετε περισσότερα για το Wifi Ultra Boost εδώ

6. Τα πιο οικονομικά δώρα για μικρά παιδιά

Τι θα τους φέρει φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης; Θέλετε να τη βγάλετε φθηνά και ποιοτικά φέτος τα Χριστούγεννα ; Η λύση είναι το ebay. Αν δεν έχετε αγοράσει ποτέ από το ebay μάλλον δε θα έχετε καταλάβει γιατί όλος ο πλανήτης αγοράζει από εκεί. Υπάρχει τεράστια ποικιλία  σε τιμές τόσο οικονομικές που δε θα βρείτε σε κανένα ελληνικό κατάστημα μικρό ή μεγάλο. Επίσης όταν μιλάμε για ηλεκτρονικές αγορές στο ebay μιλάμε και για τεράστια ασφάλεια. Κανένας ποτέ δεν έμεινε παραπονεμένος. Η πολιτική επιστροφής χρημάτων στο ebay είναι τόσο υπέρ του καταναλωτή που μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω ακόμα και αν κάτι ελάχιστο πάει στραβά

Στο ebay μπορείτε να βρείτε τεράστια γκάμα προϊόντων από μία καρφίτσα έως ένα laptop. Και φυσικά παιχνίδια. Άφθονα παιχνίδια για παιδιά, όλα κατηγοριοποιημένα βάσει φύλου, ηλικίας, είδους παιχνιδιού , υλικού κατασκευής και όχι μόνο

Δείτε την τεράστια γκάμα προϊόντων στο ebay

To μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια αναζήτηση για αυτό που σας ενδιαφέρει, π.χ. «toys for kids» και μετά να αναλάβετε δράση με τα φίλτρα. Καλές και φθηνές αγορές λοιπόν

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να δίνετε χρήματα αντί για δώρο

Για πολλούς αυτό είναι μια εύκολη λύση. Πρόκειται για μια πρακτική που συνηθίζεται στην Ελλάδα, όμως στο εξωτερικό θεωρείται απαράδεκτο.

Όταν δίνεις σε κάποιον χρήματα αντί για δώρο μοιάζει περισσότερο με πράξη ελεημοσύνης παρά με πράξη αγάπης και προσφοράς. Είναι όπως δίνουμε χρ΄΄ηματα σε έναν ζητιάνο χωρίς βέβαια να το αγγίζουμε. Αυτός που δέχεται τα χρήματα συχνά έρχεται σε δύσκολη θέση αν και δεν το εκφράζει. Μέσα του καταλαβαίνει ότι δε σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε μαζί του και ότι απλώς κάνατε την υποχρέωσή σας.

Επίσης είναι σίγουρο ότι δε θα σας θυμάται. Πιθανότατα με τα λεφτά που του δώσατε θα αγοράσει κάτι που επιθυμεί αλλά ποτέ δε θα θυμάται ότι το αγόρασε με τα λεφτά που του δώσετε. Σε αντίθεση όταν του πάρετε ένα επιτυχημένο δώρο θα σας θυμάται για πάντα και θα σας έχει συνδέσει με αυτό!