Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ασφάλεια Ζωής γίνεται συμφέρουσα!

Διάφορα

Στην Ελλάδα σε αντίθεση με τις Η.Π.Α και άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες,υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν έχουν ασφάλεια ζωής.Οι έλληνες θεωρούν ότι είναι κάτι που δεν είναι αναγκαίο από τη στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό ενώ σύμφωνα με έρευνες οι περισσότεροι αγνοούν τα μεγάλα οφέλη που θα έχουν από μια ασφάλεια Ζωής ,οι ίδιοι και η οικογένειά τους.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εισέρχεται μια μεγάλη πολυεθνική και πολύ αξιόπιστη εταιρεία.Πιθανόν να έχετε δει τις διαφημίσεις της στην τηλεόραση τον τελευταίο καιρό.

Πλέον και στην Ελλάδα η ασφάλεια Ζωής έγινε κάτι που αφορά όλους,από τη στιγμή που οι τιμές έχουν πέσει πολύ και τα ασφάλιστρα είναι προσιτά.

Πολλοί Έλληνες πλέον σπεύδουν να κάνουν ασφάλεια Ζωής στους δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγάλη ηλικία(αφορά του πάντες μέχρι 85 ετών) αλλά και στους ίδιους.

Η εταιρεία αυτή παρέχει:

  • Ασφάλιση για όλους έως 18 έως 85χρ χωρίς ιατρικές εξετάσεις και ερωτήσεις ιατρικού ιστορικού
  • Καταβολή παροχής σε μετρητά εντός 24 ωρών από την έγκριση των απαραίτητων εγγράφων
  • Προσιτά ασφάλιστρα που δεν θα αυξηθούν ποτέ – Ισόβια Ασφάλιση
  • Διαθέσιμη κάλυψη από 1.500€ – 15.000€ Ανάλογα με την ηλικία
  • Άμεση ασφάλιση από το τηλέφωνο

Με μια τέτοια ασφάλεια Ζωής στην ουσία εξασφαλίζεις την οικογένειά σου.Εκείνες τις πολύ δύσκολες ώρες,τα έξοδα κηδείας και ο απερίγραπτος φόρος κληρονομιάς θα είναι πράγματα που θα έχουν λυθεί από πριν και δε θα απασχολήσουν τους δικούς σας ανθρώπους

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πληρώνετε τα μηνιαία σας ασφάλιστρα και το πρόγραμμα θα καταβάλει το αφορολόγητο ασφαλιστικό ποσό στους δικαιούχους σας μέσα σε 24 ώρες. Τα χρήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οτιδήποτε: φόρο κληρονομιάς, δάνεια, σπουδές ή για τα τρέχοντα έξοδα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα ασφάλιση Ζωής/εξασφάλιση Οικογένειας και βρείτε ποιο ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες εδώ