Γίνε αεροσυνοδός μέσα σε 2 μήνες!Εκπαιδεύσου σε όλα τα πτυχία της ΙΑΤΑ

Διάφορα

Νίκησε την οικονομική κρίση και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα.Γίνε αεροσυνοδός μέσα σε 2 μήνες λαμβάνοντας την εκπαίδευση της Airline Training Center (A .T. C.) η οποία είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association).Η εεκπαίδευση των 2 μηνών μπορεί να γίνει ακόμα και από το σπίτι σας μέσω e-learning.

Η βιομηχανία του Τουρισμού είναι αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι μετακινούνται αεροπορικώς και η ζήτηση για αεροσυνοδούς μεγαλώνει.

Η πολύχρονη εμπειρία της Airline Training Center (A .T. C.) στο χώρο των Αεροπορικών Εταιρειών και  Τουριστικών Πρακτορείων , μας κατευθύνει έτσι ώστε η προετοιμασία των υποψηφίων να μην αποσκοπεί μόνο στην απόκτηση του πτυχίου της ΙΑΤΑ αλλά και στην πρακτική κατάρτιση του αντικειμένου.

Τι πτυχίο παίρνω και που αναγνωρίζεται;

Εφόσον πετύχουμε στις εξετάσεις το πτυχίο που περνούμε είναι Παγκοσμίως αναγνωρισμένο και φέρει το LOGO της ΙΑΤΑ το ονοματεπώνυμο μας μαζί και το ID μας.

Πόσο διαρκεί η εκπαίδευση;

Η εκπαίδευση διαρκεί 2 μήνες

Μπορώ να εκπαιδευτώ από απόσταση(e-learning) διότι δεν κατοικώ στην Αθήνα,στη Θεσσαλονίκη η σε κάποια άλλη μεγάλη αστική πόλη;

Μπορείτε να εκπαιδευτείτε δια μέσου την πλατφόρμας του e-learning , ΔΕΝ χρειάζεται να μεταβείτε στις πόλεις με τα εκπαιδευτικά μας κέντρα , παρά μόνο να έχετε access στο internet .

H εκπαίδευση του e-learning είναι ίδια με την εκπαίδευση της αίθουσας;

Είναι Ακριβώς το Ίδιο.

Που δίνονται οι εξετάσεις μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης;

Οι εξετάσεις της ΙΑΤΑ πραγματοποιούνται στην πρωτεύουσα της κάθε χώρας σε κάποιο συνεδριακό κέντρο ξενοδοχείου με διάρκεια εξετάσεων 3 ωρών ανάλογα με το course επιλογής σας .Η ακριβή ημέρα εξετάσεων ανακοινώνετε 20 ημέρες νωρίτερα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να λάβετε μια πλήρη ενημέρωση από εκπρόσωπο της Airline Training Center σχετικά με μαθήματα και ότιδήποτε άλλο κάντε μια online εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ

ΥΓ. Στο πεδίο Select Courses που σας ζητάει να επιλέξετε το είδος της εκπαίδευσης που επιθυμείτε,αν δεν είστε σίγουρη τι θέλετε,βάλτε κάτι στην τύχη αφού δεν είναι δεσμευτικό.Από την στιγμή που θα εγγραφείτε θα έχετε όλο το χρόνο και την απαιτούμενη καθοδήγηση να ανακαλύψετε αυτό ακριβώς που θέλετε.

Όλα τα πεδία με τον κόκκινο αστερίσκο είναι υποχρεωτικά,Η εγγραφή είναι δωρεάν και δε σας δεσμεύει σε τίποτα