H συγκλονιστική επιστολή ενός Παναθηναϊκού στον Τάκη Τσουκαλά που τα χώνει στον Τσίπρα για τα υποτιθέμενα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του Θανάση Αντετοκούνμπο

Διάφορα

Φαίνεται ότι η προπαγάνδα που ξέσπασε με τα υποτιθέμενα ρατσιστικά σχόλια του Τάκη Τσουκαλά για τον Θανάση Αντετοκούνμπο και η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση,φορώντας την φανέλα με το όνομα του Θανάση,το μόνο που κατάφερε ήταν να συσπειρώσει και να φέρει κοντά ακόμα και τους “χειρότερους εχθρούς”.Τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Έτσι λοιπόν ένας οπαδός του Παναθηναϊκού αποφάσισε να στείλει επιστολή στον Τάκη Τσουκαλά για να του εκφράσει την συμπαράσταση του αλλά και να περάσει τα μηνύματα του προς πάσα κατεύθυνση..Μάλιστα έστειλε αυτήν την επιστολή και σε εμάς ζητώντας μας να τη δημοσιεύσουμε!

Πριν δούμε όμως την επιστολή πάμε να κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση για το θέμα.

Υποτιθέμενα Ρατσιστικά σχόλια Τάκη Τσουκαλά και αντιδράσεις

Πριν λίγες μέρες άρχισε να αναδημοσιεύεται σε όλα πολλά sites ένα βίντεο για υποτιθέμενα ρατσιστικά σχόλια του Τάκη Τσουκαλά εναντίον του παίχτη του Παναθηναϊκού, Θανάση Αντετοκούνμπο. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral προκαλώντας τις αρνητικές αντιδράσεις των θεατών.Ο Τάκης Τσουκαλάς φέρεται να αποκαλεί “πιθήκι” τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Αυτό έλεγαν οι τίτλοι των sites που αναπαρήγαγαν το βίντεο.Στην πραγματικότητα όμως όποιος έβλεπε το βίντεο θα διαπίστωνε ότι ο Τάκης Τσουκαλάς, γνωστός για την απλότητα,την ένταση και τον φανατισμό του,λέει για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ότι πηδούσε πάνω κάτω σαν πιθήκι.

Είναι φανερό ότι  η φράση αυτή δεν έχει ρατσιστικό περιεχόμενο και ούτε ειπώθηκε με ρατσιστικά κίνητρα σκοπεύοντας να θίξει τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Όπως εξήγησε αργότερα και ο ίδιος ο Τσουκαλάς θα μπορούσε να είχε πει πηδούσε σαν κατσίκι ή οτιδήποτε άλλο για να χαρακτηρίσει την αθλητική συμπεριφορά του Θανάση στο συγκεκριμένο παιχνίδι,στο οποίο τιμωρήθηκε μάλιστα και με 2 τεχνικές ποινές.

Πολλά sites για λόγους κλικοθηρικούς ή ακόμα και πολιτικούς, προσπάθησαν να δώσουν ρατσιστικό χαρακτήρα στη φράση αυτή.Λέμε και για πολιτικούς λόγους αφού υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ,λόγω της έντασης και της στοχευμένης οργάνωσης,βάσει της οποίας αναδείχθηκε το θέμα.Άμεσα κινητοποιήθηκε ένα ολόκληρος προπαγανδιστικός μηχανισμός Η ΕΡΤ έφτασε να το παίζει ως πρώτο θέμα στα αθλητικά,η οικογένεια Αντετοκούνμπο,μη γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα,έβγαλε μια ήπια ανακοίνωσε λέγοντας “Είμαστε Ελληνονιηριανοί και σε όποιον αρέσει”,ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να φωτογραφηθεί με τη φανέλα του Θανάση Αντετοκούνμπο. Τέλος παρενέβη η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου ζητώντας έρευνα για πιθανή παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα ανύπαρκτο γεγονός

Η επική απάντηση του Τάκη Τσουκαλά και η συσπείρωση όλων των οπαδών

Ο Τάκης Τσουκαλάς έδωσε την απάντηση μέσα από την εκπομπή του,εξηγώντας πως σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο για ρατσιστική επίθεση,ενώ παράλληλα κατήγγειλε τον πρωθυπουργό προσωπικά για πολιτική εκμετάλλευση του γεγονότος,ενώ ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια Αντετοκούνμπο σε περίπτωση που θεώρησαν το σχόλιο ρατσιστικό.Το επικό πάντως ήταν ότι πέρασε στην αντεπίθεση βγαίνοντας στην εκπομπή του με μπλουζάκι για τους 123 νεκρούς στη Μάνδρα και στο Μάτι,σε απάντηση στη φωτογραφία Τσίπρα με φανέλα Θανάση…

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=GCQK7OpLapc&t=7s

 

Στο βίντεο πάντως φαίνεται ότι τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά υπέρ του Τσουκαλά.Έγινε γρήγορα αντιληπτό στην κοινωνία ότι ο Τάκης Τσουκαλάς ήταν απλώς το θύμα ενός μηχανισμού που επιχείρησε να ενεργοποιήσει τα αντιρατσιστικά αντανακλαστικά της κοινωνίας,για πολιτικούς λόγους,

Η επιστολή του οπαδού του Παναθηναϊκού προς τον Τάκη Τσουκαλά

Αγαπητέ φίλε Τάκη

Είμαι ένας οπαδός του Παναθηναΐκού. Ποτέ δε σε είχα σε εκτίμηση,πάντα σε θεωρούσα έναν ορκισμένο εχθρό και εκπρόσωπο του Ολυμπιακού κατεστημένου.Άλλαξα όμως τη γνώμη μου πρόσφατα και με αφορμή το Σκοπιανό που είπες ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική και είναι πάνω από ομάδες.Σου βγάζω το καπέλο που πήρες μια ξεκάθαρη πατριωτική θέση χωρίς να φοβηθείς.

Τώρα λοιπόν που σε βλέπω να πέφτεις θύμα μιας αριστερίστικης προπαγάνδας,νιώθω την ανάγκη να σε υπερασπιστώ δημόσια,σαν ένας απλός Έλληνας πολίτης που τυγχάνει να είναι Παναθηναϊκός.Θέλω να σε υπερασπιστώ δημόσια ,γιατί κάποιοι ,για δικούς τους λόγους προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα σου.Μόνο και μόνο για να πουλήσουν φθηνό αντιρατσισμό. Σε ποιους ;Σε εμάς που είμαστε εκ φύσης αντιρατσιστές γιατί είμαστε του Χριστού,όπως πολύ εύστοχα τους είπες;Αυτοί Τάκη μου τον αντιρατσισμό τον έχουν μόνο για πώληση.Την έχουν εκφυλίσει αυτήν την έννοια,ενώ πρόκειται για μια απολύτως Χριστιανική ιδέα,συμβατή με τα ιδεώδη του Ελληνισμού.

Πήγε και φόρεσε ο ανεκδιήγητος Τσίπρας φανέλα του Θανάση.Λες και τον έχει ανάγκη ο Θανάσης να προστατευτεί…Τόσο απελπισμένος είναι πολιτικά, που προσπαθεί να πιαστεί από το οτιδήποτε, ακόμα αν αυτό σημαίνει ότι συμμετέχει στη δολοφονία χαρακτήρα ενός συμπατριώτη μας.Αυτό έλειπε βέβαια να κόλλαγε σε αυτό…Έχει κάνει πολύ χειρότερα αυτά τα 4 χρόνια που κυβερνάει και πλέον συναγωνίζεται μόνο τον εαυτό του για τον τίτλο του χειρότερου Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης.

4 χρόνια πρωθυπουργός δεν κατάφερε να εξελιχθεί καθόλου σαν άνθρωπος.4 χρόνια έζησε τόσα πολλά που δεν μπορούσε ούτε να διανοηθεί τα χρόνια που άραζε στα Εξάρχεια και ψευδοφιλοσοφούσε. Έζησε τόσα πολλά αλλά δεν κατάφερε να αποβάλλει τις κομμουνιστικές ιδεοληψίες του.Μετά από τόσα εγκληματικά λάθη που ζημίωσαν την πατρίδα μας δε μπορεί να βάλει το κεφάλι κάτω και να αφήσει τον ναρκισισμό και την αλαζονεία στην άκρη.Δεν μπορεί να σταματήσει να υπηρετεί το δόγμα του και να αρχίσει να υπηρετεί την πατρίδα του.Παραμένει ο ίδιος και απαράλλαχτος Κνίτης, όπως ήταν μια ζωή.

Η διαφορά του Τσίπρα με τον Θανάση ξέρεις ποια είναι Τάκη ;Ο Θανάσης είναι και αισθάνεται Έλληνας ενώ ο Τσίπρας όχι.Ο Τσίπρας  και η κόκκινη παρέα του αν μπορούσε θα απαγόρευε και από τον Θανάση αλλά και από όλους τους Έλληνες να ονομάζονται Έλληνες.Αν μπορούσε Θα απαγόρευε από όλα τα έθνη να είναι έθνη,γιατί δεν πιστεύει ότι υπάρχουν έθνη.Πιστεύει ότι τα έθνη πέθαναν με την Οκτωβριανή επανάσταση αλλά κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει ότι είναι η ιδεολογία του που πέθανε.

Ίσως λόγω εμμονών και έλλειψης συνοχής σκέψης να επέτρεπε μόνο σε ένα έθνος να υπάρχει πάνω στη Γη.Στο Μακεδονικό έθνος των Σκοπιανών,έτσι για εκδίκηση,για να έχει δικαιωθεί σε κάτι μιας και αισθάνεται συνεχιστής του ομοϊδεάτη του δικτάτορα Τίτο

Τάκη όλοι οι οπαδοί μαζί σου,όλοι οι Έλληνες μαζί σου