Η κακοσμία του στόματος προκαλείται από τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ. Ο παρασιτολόγος, που αποκάλυψε στους Έλληνες πώς να σώσουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους.

Διάφορα

Πολλοί Δημότες τελευταία διαμαρτύρονται για συμπτώματα κακοσμίας στόματος.Οι επιστήμονες πλέον γνωρίζουν ότι η δύσοσμη αναπνοή δεν προέρχεται από το στόμα αλλά από το στομάχι και ειδικότερα από τα σκουλήκια που ζουν εκεί μέσα,τα οποία μπορεί να μας προκαλέσουν ακόμα και πολύ χειρότερες ασθένειες.

Αυτός είναι ο λόγος που στο 95% των περιπτώσεων η κακοσμία στόματος δεν αντιμετωπίζεται ούτε με στοματικά διαλύματα ούτε με άλλους τρόπους.Χρειάζεται μια δραστική λύση που θα χυπήσει στην πηγή του προβλήματος.

Η λύση αυτή είναι ένα φυσικό προϊόν,οι ειδικές κάψουλες αποτοξίνωσης του οργανισμού,οι οποίες εξουδετερώνουν τις αποικίες παρασίτων και σκουληκιών από τον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ οργανισμό.

Αν αισθάνεσαι ότι η κακοσμία του στόματος μειώνει την ποιότητα της ζωής σου, σε κάνει να ντρέπεσαι, μειώνει την αυτοπεποίθησή σου, σε κάνει να απομονώνεσαι και να δυσκολεύει τις σχέσεις σου με το άλλο φύλο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις θεραπεία με φυσικές κάψουλες για να λύσεις το πρόβλημα δια παντός

Δείτε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κακοσμία του στόματος οριστικά και πως να σώσετε τον εαυτό σας από τα σκουλήκια με τις φυσικές κάψουλες αποτοξίνωσης του οργανισμού εδώ 

– Σήμερα, θα μιλήσουμε για αυτό, με τον ειδικό του Ιδιωτικού Παρασιτολογικού Ινστιτούτου, Malcom Barnes.

– Malcom Barnes, καλωσορίσατε! Θα ξεκινήσω αμέσως με τη βασική μου ερώτηση: Είναι αλήθεια, ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη για τη μόλυνση του πληθυσμού από τα παράσιτα;

– Ναι. Η Ελλάδα κατέχει την κακή αυτή τρίτη θέση. Ο λόγος είναι η εκτενής μόλυνση του περιβάλλοντος και των τροφίμων. Έλλειψη δράσης από την κυβέρνηση και αδιαφορία από τους ανθρώπους.

– Malcom, πόσο πραγματικές είναι αυτές οι έρευνες, όταν πρόκειται για την παρασιτική μόλυνση και την κακοσμία του στόματος;

– Μόλις μερικά χρόνια πριν, η ιατρική ομοσπονδία πίστευε, ότι η κακοσμία του σώματος προέρχεται από τη στοματική κοιλότητα.


Η κακοσμία του στόματος είναι ένα ξεκάθαρο σημάδια, ότι στο σώμα ζουν παράσιτα
και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θανάσιμες επιπλοκές.

Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τις μελέτες και μπορώ να πω, ότι τα αποτελέσματα έχουν επιβεβαιωθεί και από τις δικές μας έρευνες. Μια τυπική κακοσμία του στόματος μπορεί να εξελιχθεί σε μια σοβαρότερη ασθένεια. Ουσιαστικά, το 92% των θανάτων προκαλούνται από παρασιτικές μολύνσεις. Και όχι μόνο θάνατος από ασθένειες. Η συντριπτική πλειονότητα των λεγόμενων “φυσικών θανάτων” αποτελεί τη συνέπεια της δραστηριότητας των παρασίτων στο σώμα.

– Δηλαδή λέτε, ότι πα παράσιτα, που είναι κοινά σκουλήκια, μπορούν να προκαλέσουν από κακοσμία του στόματος μέχρι και θάνατο;

– Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη, ότι τα ανθρώπινα παράσιτα μπορούν να είναι μόνο σκουλήκια. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών ειδών παρασίτων, που ζουν σε διάφορα όργανα και οδηγούν σε μια μεγάλη γκάμα επιπτώσεων. Επιπλέον τα σκουλήκια είναι αρκετά επικίνδυνα. Καταστρέφουν κυριολεκτικά τα έντερα, προκαλώντας ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα. Παρεμπιπτόντως, τα σκουλήκια αυτά ανακαλύπτονται και εξολοθρεύονται δύσκολα.

Μαζί με αυτά ζουν και χιλιάδες παράσιτα, τα οποία ζουν στο συκώτι, τον εγκέφαλο, τα πνευμόνια, το αίμα και το στομάχι. Πρακτικά, όλα τους είναι θανάσιμα. Μερικά από αυτά μάλιστα δρουν επιθετικά αμέσως μόλις εισέλθουν στο σώμα και το καταστρέφουν. Το χειρότερο είναι, ότι συνήθως περνούν απαρατήρητα, έως ότου πια είναι πάρα πολλά και το σώμα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και ο άνθρωπος-ξενιστής πεθαίνει.

Εν τω μεταξύ, μπορώ να πω με πεποίθηση, ότι τα παράσιτα μολύνουν σχεδόν τα πάντα. Μερικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανακαλυφθούν. Και όταν οι συνέπειες των παρασιτικών μολύνσεων είναι πια εμφανείς, οι ειδικοί προσπαθούν να γιατρέψουν αυτές συγκεκριμένα. Ακόμα και μετά από μια επέμβαση στο σώμα, χρειάζονται ειδικές αναλύσεις για να εντοπιστούν τα παράσιτα. Τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά.

Υπάρχουν χιλιάδες παράσιτα, που ζουν στο συκώτι, τον εγκέφαλο, τα πνευμόνια, το αίμα και το στομάχι. Πρακτικά, όλα τους είναι θανάσιμα. Όλα ξεκινούν από μια απλή κακοσμία του στόματος.

– Μπορείτε να μας δώσετε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα παρασιτικών μολύνσεων;

– Μπορώ να αναφέρω χιλιάδες περιπτώσεις. Αλλά θα επιλέξω να αναλύσω αυτές, που παρουσιάζουν ξεκάθαρα τον κίνδυνο, που ενέχουν τα παράσιτα.

Αρχικά φάνηκε, ότι ένας συγκεκριμένος τύπος ταινίας μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο. Εν τω μεταξύ, δεν είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, που μολύνεται, αλλά τα σκουλήκια. Στη συνέχεια, τα κύτταρά τους πολλαπλασιάζονται και μεταδίδονται σε όλο το σώμα, μολύνοντας το άτομο. Αυτό συμβαίνει, όταν οι προνύμφες μεταφέρονται από τα έντερα στους λεμφαδένες. Ως αποτέλεσμα, μετατρέπονται σε καρκινικούς όγκους, μολύνοντας πλέον σοβαρά τον ασθενή. Ο θάνατος επέρχεται μέσα σε λίγους μήνες. Κυριολεκτικά την τελευταία εβδομάδα, αυτός ο άνδρας πέθανε ξαφνικά από τέτοιους όγκους.

Στο κέντρο της φωτογραφίας: κύτταρα ενός κακοήθους όγκου, που μεταφέρθηκαν από παρασιτικό σκουλήκι.

Ακόμα μια διαδεδομένη περίπτωση είναι η μόλυνση του εγκεφάλου από παράσιτα. Αυτά προκαλούν νευρώσεις, γρήγορη κόπωση, υπερβολική ευερεθιστότητα και απότομες αλλαγές διάθεσης. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων σταδίων, ενόσω ο εγκέφαλος γεμίζει παράσιτα, αναπτύσσονται σοβαρότερες ασθένειες, που καταλήγουν στο θάνατο.

Διατηρούμε ένα φωτογραφικό αρχείο χειρουργικών επεμβάσεων, όπου έχουν ανακαλυφθεί παράσιτα μέσα στα όργανα. Δεν θα ήθελα όμως να σας δείξω τις φωτογραφίες, είναι ιδιαίτερα τρομακτικές.

Το τρίτο παράδειγμα είναι η μόλυνση από τα παράσιτα στην καρδιά. Πιστεύεται, ότι πρόκειται για μια σπάνια ασθένεια. Στην πραγματικότητα όμως, τα σκουλήκια της καρδιάς απαντώνται στο 23% του πληθυσμού. Με άλλα λόγια, σχεδόν σε έναν από τους τέσσερις ανθρώπους. Σε πρώιμο στάδιο, μπορούν να περάσουν εντελώς απαρατήρητα και οι επιπτώσεις τους στο σώμα είναι ακόμα μηδενικές. Αλλά όσο περνάει ο χρόνος, η δραστηριότητά τους αρχίζει και δείχνει σημάδια, ότι τα σκουλήκια είναι στην καρδιά. Αυτά είναι αυτό προκαλεί τις πολλαπλές καρδιακές ασθένειες και όταν μιλάμε ειδικά για ανακοπή καρδιάς, τα παράσιτα είναι η αιτία στο 100% των περιπτώσεων.

– Ακούγεται τρομακτικό. Τι άλλους κινδύνους κρύβει η μόλυνση από τα παράσιτα;

Για τους άνδρες, τα παράσιτα προκαλούν: προστατίτιδα, ανικανότητα, αδενοπάθειες, κύστες, άμμο και πέτρες στα νεφρά και στο ουροποιητικό σύστημα.
Για τις γυναίκες: πόνος και λοιμώξεις στις ωοθήκες. Μυώματα, πρησμένο στήθος και λοιμώξεις του θυρεοειδή αδένα και του ουροποιητικού συστήματος.

– Πώς προστατεύεστε εσείς από τα παράσιτα; Υπάρχουν κάποιες αναλύσεις ή φάρμακα;

– Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω, ότι δεν υπάρχουν ακόμα ακριβή εργαλεία για τον εντοπισμό και καθορισμό των παρασίτων μέσα στο σώμα. Αυτό συμβαίνει μερικώς λόγω των πολλών διαφορετικών ειδών παρασίτων (χιλιάδες) και επίσης λόγω της εξαιρετικά μεγάλης δυσκολίας του να τα εντοπίσουμε. Η διαδικασία της ανάλυσης των παρασίτων είναι διαθέσιμη μόνο σε λίγα συγκεκριμένα μέρη και κοστίζει πάρα πολλά χρήματα.

Τα πρώτα συμπτώματα, σύμφωνα με τα οποία μπορεί να δηλωθεί, ότι έχετε παράσιτα, είναι:

  • Κακοσμία του στόματος
  • Αλλεργίες (φτέρνισμα, μάτια που δακρύζουν, μύτη που τρέχει)
  • Συχνά κρυολογήματα, ξηρός βήχας και βουλωμένη μύτη
  • Χρόνια κόπωση (κουράζεστε γρήγορα ό, τι κι αν κάνετε)
  • Συχνοί πονοκέφαλοι, δυσκοιλιότητα ή διάρροια
  • Πόνος στις αρθρώσεις και τους μυς
  • Νευρικότητα, διαταραχές του ύπνου και της όρεξης
  • Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια

Αν έχετε ένα από τα προαναφερόμενα συμπτώματα, σίγουρα έχετε παράσιτα στο σώμα σας.

Ακόμα και από ιατρική άποψη, το θέμα είναι δύσκολο. Επί του παρόντος, υπάρχει μόνο ένα προϊόν, το οποίο σας απαλλάσσει από τα παράσιτα και μάλιστα έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα.

– Τι είδους προϊόν είναι αυτό και ποιος το έχει δημιουργήσει; Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα γι’ αυτό;

– Υπάρχει ένα αντιπαρασιτικό προϊόν που ονομάζεται Detoxic και έχει δημιουργηθεί από το Ιδιωτικό Παρασιτολογικό Ινστιτούτο και μια ομάδα ανεξάρτητων, νέων επιστημόνων. Δουλέψαμε παράλληλα πάνω σε δεκάδες προϊόντα κατά των παρασίτων. Αλλά κατά τη διάρκεια της δημιουργίας, αποφασίσαμε, ότι θα συνεχίσουμε με το Detoxic ως την πιο αποτελεσματική επιλογή.

Το Detoxic περιέχει ένα μοναδικό μείγμα βοτάνων, όπως αγριαψιθιά, γαρίφαλο, θερμοβότανο και επιπλέον 20 βοηθητικά συστατικά. Κατά τη διαδικασία της παραγωγής και του ελέγχου, το προϊόν παρέμεινε ως το αποτελεσματικότερο. Πλέον, αυτό είναι το μοναδικό προϊόν, που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν θέλαμε να κερδίσουμε λεφτά, θα κάναμε εξαγωγή του προϊόντος σε μεγάλες ποσότητες. Από την Αμερική έχουμε απίστευτα μεγάλη ζήτηση για το Germitox.

Επιπλέον, η υψηλή τιμή του Detoxic, όταν πωλείται στο εξωτερικό, μας επιτρέπει να πωλούμε το προϊόν στην Ελλάδα σε τιμή χαμηλότερη του κόστους.

– Τι είναι αυτό, που κάνει το Detoxic τόσο αποτελεσματικό; Σε τι διαφέρει από τα άλλα προϊόντα για αποτοξίνωση του σώματος από τα παράσιτα;

– Όπως ήδη προανέφερα, αυτό αποτελεί το μοναδικό αποτελεσματικό προϊόν στον κόσμο, που μπορεί να καθαρίσει πλήρως τον οργανισμό από τα παράσιτα. Οι διεθνείς έμποροι φαρμάκων και οι φαρμακευτικές δίνουν γη και ύδωρ για το προϊόν. Σε σύγκριση με άλλα αντιπαρασιτικά σκευάσματα, το προϊόν λειτουργεί αμέσως μετά την πρώτη χρήση και εξολοθρεύει όλα τα είδη παρασίτων, με τα οποία μολύνονται οι άνθρωποι. Λαμβάνοντας υπόψη τα διαγνωστικά ζητήματα, αυτό σας επιτρέπει να καθαρίσετε αποτελεσματικά το σώμα σας. Πρακτικά είναι αδύνατο να καταλάβουμε ποια είναι όλα τα παράσιτα στο σώμα ενός ατόμου. Όμως το Detoxic εξολοθρεύει και απομακρύνει από το σώμα όλα τα παράσιτα, που ζουν σε αυτό στον εγκέφαλο, στην καρδιά, το συκώτι ή τα έντερα. Κανένα άλλο από τα υπάρχοντα σκευάσματα δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, δεν περιέχει καθόλου χημικά ή συνθετικά συστατικά. Πρόκειται για πλήρως φυτικό προϊόν, κάτι που αποκλείει τις αλλεργικές αντιδράσεις, τη διαταραχή της εντερικής ισορροπίας και άλλων προβλημάτων, που μπορούν να προκύψουν με τη χρήση χαπιών, τα οποία όχι μόνο παρενοχλούν τον οργανισμό, αλλά του δημιουργούν μια μάζα από διάφορες χημικές ενώσεις.

– Νομίζω, πώς οι αναγνώστες μας θα ήθελαν να ξέρουν από πού μπορούν να αγοράσουν το Detoxic.

– Προς το παρόν, το Detoxic είναι διαθέσιμο για παραγγελία μόνο στη σελίδα του πρότζεκτ μας. Έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να εισχωρήσουμε στα φαρμακεία, ωστόσο οι φαρμακευτικοί σύλλογοι θέλουν να πουλάνε το φάρμακο με υπέρογκο κέρδος, σε τιμή πολύ υψηλότερη από τη δική μας. Βλέπετε, το Ιδιωτικό Παρασιτολογικό Ινστιτούτο δεν είναι μια εμπορική επιχείρηση. Δεν έχουμε ως μοναδικό μας σκοπό το κέρδος. Προσπαθούμε να προσφέρουμε αυτό το προϊόν σε όλο τον Ελληνικό πληθυσμό. Πουλάμε με απώλεια, ισορροπώντας τη διαφορά με τις εξαγωγές μας στο εξωτερικό. Ο κύριος στόχος των φαρμακοποιών είναι το κέρδος. Έχουμε λοιπόν πολύ διαφορετικές αντιλήψεις ως προς το ίδιο θέμα.

Ελπίζω, ότι στο μέλλον θα μπορούμε να έρθουμε σε συμφωνία και το Detoxic θα πωλείται με τη δικιά μας τιμή στα φαρμακεία. Για τώρα, πωλείται μόνο online. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απλή και εύκολη. Το προϊόν αποστέλλεται με ταχυδρομική υπηρεσία και πληρώνετε κατά την παραλαβή του (με αντικαταβολή). Αυτό είναι όλο.

– Θα θέλατε να πείτε κάτι τελευταίο στους αναγνώστες μας;

– Το μόνο, που θα ήθελα να πω είναι, ότι πρέπει όλοι να προσέχουμε την υγεία και τη ζωή μας. Ίσως να μην το υποψιαζόσασταν μέχρι τώρα, ωστόσο υπάρχει 97-98% πιθανότητα να έχετε μέσα σας παράσιτα. Μπορούν να ζουν παντού, στο αίμα, στα έντερα, στα πνευμόνια, στην καρδιά ή στον εγκέφαλό σας. Τα παράσιτα μας τρώνε ζωντανούς με την κυριολεκτική έννοια, δηλητηριάζοντας το σώμα μας. Ως αποτέλεσμα, πολλά προβλήματα προκύπτουν και το προσδόκιμο ζωής μειώνεται κατά 15-25 χρόνια. Οι ξαφνικοί θάνατοι οφείλονται κατά κύριο λόγο στα παράσιτα του σώματος.

Υ.Γ. Ζητήσαμε από τον Malcom Barnes να κάνει μια επιπλέον έκπτωση για τους αναγνώστες μας. Αποδέχτηκε το αίτημά μας και τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν το Detoxic με έκπτωση 50%.

Δείτε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κακοσμία του στόματος οριστικά και πως να σώσετε τον εαυτό σας από τα σκουλήκια εδώ