Κάντε το δέρμα σας να ξανανιώσει με το Energy Beauty Bar

Διάφορα

Aπό το μπλογκ της Άννας…

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα νέο προϊόν, το οποίο ερωτεύτηκα πραγματικά. Σας εγγυώμαι ότι μόλις αποφασίσετε να το δοκιμάσετε, θα το αγαπήσετε κι εσείς και δεν θα σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε ποτέ. Μιλάω για τη συσκευή μασάζ προσώπου Energy Beauty Bar η oποία αναζωογονεί  το δέρμα και σας απαλλάσσει από ρυτίδες,σπυράκια,ακμή,σημάδια και άλλες δερματικές ατέλειες!

Μάθετε περισσότερα για τη συσκευή μασάζ προσώπου Energy Beauty Bar και κάντε παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο εδώ

Δεν είμαι σίγουρη για ποιον μπορεί να είναι πιο κατάλληλη αυτή η συσκευή. Ίσως για ανθρώπους άνω των 30. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι απαραίτητη για τα νέα κορίτσια, λόγω των πολλών λειτουργιών της. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Πρώτα απ’ όλα, το Energy Beauty Bar χρησιμοποιείται για την ανανέωση της επιδερμίδας. Πώς όμως λειτουργεί και με ποιον τρόπο η συσκευή μασάζ το καταφέρνει;
Στην πραγματικότητα, το Energy Beauty Bar δεν είναι απλά μια συσκευή μασάζ, αλλά είναι επίσης ιονιστής. Παράγει μικρορεύματα που διαπερνούν τα ανώτερα στρώματα του δέρματός σας, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και καθαρίζοντας το από τις τοξίνες και τα πλεονάζοντα υγρά. Αυτό συμβάλλει στη μείωση των πρηξιμάτων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και εξομαλύνει τις ρυτίδες, κάνοντάς τις λιγότερο έντονες. Για παράδειγμα, εγώ κατάφερα να απαλλαγώ από τις γραμμές στα μάγουλά μου και τις ρυτίδες γύρω από τη μύτη και τα χείλη.

Τι άλλο μπορεί να κάνει το Energy Beauty Bar για σας; Απομακρύνει τα μικρά σπυράκια και τα υπολείμματά τους, τα οποία εξαφανίζονται εντελώς. Δεν είχα ποτέ κανενός είδους τρομερή φλεγμονή. Παρόλα αυτά, η ακμή άφησε σημάδια στο πρόσωπό μου, από τα οποία δεν μπόρεσα ποτέ να απαλλαγώ, ό,τι κι αν χρησιμοποίησα!!! Καμία θεραπεία, ούτε καν οι πιο ακριβές, δεν μπόρεσε να με βοηθήσει! Κι όμως… το Energy Beauty Bar χρειάστηκε μόνο ένα μήνα για να αντιμετωπίσει τα σημάδια. Το χρησιμοποιούσα για 5 λεπτά κάθε μέρα και εξαφανίστηκαν όλα. Αργότερα, μια αισθητικός μου είπε ότι αυτό συνέβη λόγω της βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος και ότι όλα τα σημεία στα οποία υπήρχε συσσώρευση αίματος απλά “καθάρισαν”.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά που το Energy Beauty Bar μπορεί να κάνει. Μιας και η βασική λειτουργία της συσκευής είναι η υγεία και η σύσφιξη του δέρματός σας, τα ίδια μικροκύματα καθαρίζουν τέλεια και σε βάθος την επιδερμίδα σας. Σίγουρα είναι δύσκολο να το παρατηρήσετε με γυμνό μάτι, αλλά η αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είναι απίστευτη. Καμιά κρέμα ή μάσκα δεν θα μπορούσε ποτέ να μου δώσει μια τέτοια αίσθηση ενός τόσο καλά ενυδατωμένου δέρματος!

Επιπλέον, το Energy Beauty Bar λειτούργησε εξαιρετικά στο πηγούνι και στο κάτω μέρος των ζυγωματικών μου. Θεωρούσα ότι μόνο η πλαστική χειρουργική θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αλλά αποδείχτηκε ότι η συσκευή μασάζ προσώπου μπόρεσε να τονίσει το πρόσωπό μου και να αφαιρέσει όλα όσα δεν ήθελα να βλέπω πάνω του.Λοιπόν, αν κάποιος θέλει να κάνει το πρόσωπό του να φαίνεται πιο αδύνατο, το Energy Beauty Bar είναι η ιδανική λύση :))

Η συσκευή μασάζ προσώπου σίγουρα κατασκευάστηκε από ανθρώπους που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τις ανάγκες του πελάτη 🙂 Έτσι, η συσκευή είναι πολύ ελαφριά, βολική και συμπαγής. Δεν πιάνει πολύ χώρο και μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας παντού!

Οι οδηγίες που συνοδεύουν τη συσκευή αναφέρουν ότι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σε άλλα μέρη του σώματος εκτός από το πρόσωπο. Είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρη ότι θα είναι το ίδιο αποτελεσματική! Σκοπεύω να τη χρησιμοποιήσω στο ντεκολτέ και στα χέρια μου, παρόλο που δεν έχω σοβαρά προβλήματα σε αυτά τα μέρη του σώματός μου. Θα ήθελα να διαβάσω κριτικές (ή ακόμα καλύτερα να δω φωτογραφίες) από ανθρώπους που έχουν ήδη βελτιώσει το δέρμα τους σε μπούστο και χέρια! Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας!

Και, για το τέλος, μια προειδοποίηση από μένα. Μην προσπαθήσετε να βρείτε το Energy Beauty Bar σε μαγαζιά και φαρμακεία. Το πιο πιθανό είναι να βρείτε απομιμήσεις. Μπορείτε να παραγγείλετε την αυθεντική συσκευή μασάζ προσώπου μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της. Θα αναρτήσω παρακάτω το σύνδεσμό της. Εύχομαι σε όλους να είστε όμορφοι και υγιείς. Να φροντίζετε τον εαυτό σας!

Χρήση για: 2 μήνες
Βαθμολογία: 10 στα 10