Πάτρα:Πως να ρίξεις “άκυρο” στους διαρρήκτες

Διάφορα

Οι διαρρήξεις σε σπίτια στην Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.Οι διαρρήκτες αποκτούν νέα εργαλεία και μαθαίνουν νέες τεχνικές.Παρόλα αυτά δε θα μας νικήσουν αν κάνουμε και εμείς κάποια πράγματα.Το θέμα αρχικά είναι να τους δυσκολέψουμε.να καταλάβουν ότι είμαστε πολύ δύσκολο στόχος και το να προσπαθήσουν να μπουν στο σπίτι μας θα έχει πολύ ρίσκο για αυτούς..

Οι πόρτες ασφαλείας είναι το λιγότερο που πρέπει να διαθέτει κάποιος.Όταν λέμε πόρτες ασφαλείας δεν είναι ένα πράγμα.Υπάρχουν πολλά επίπεδα.

Όταν ένα λιοντάρι κυνηγάει ανθρώπους δεν είναι ανάγκη να τρέχεις πιο γρήγορα από το λιοντάρι,για να γλιτώσεις.αρκεί να τρέχεις πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους ή έστω από έναν.Έτσι είναι και με τους διαρρήκτες.Αν είσαι δύσκολος στόχος δε θα κάτσει να ρισκάρει μαζί σου,Θα προσπαθήσει να τα βάλει με έναν εύκολο στόχο.

Ακόμα όμως και να θέλει να ντε και καλά να διαρρήξει το σπίτι σου ,είναι πολύ πιθανό να αποτύχει αν έχεις μια πολύ ασφαλή πόρτα,ειδικά αν δεν είναι 100% επαγγελματίας.

Πάρε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου,την οικογένειά σου και την περιουσία σου.Το προλαμβάνειν είναι η καλύτερη λύση.

  1. Θα μειώσεις δραματικά τις πιθανότητες να πέσεις θύμα διάρρηξης.
  2. Θα εξαλειφθεί το άγχος και ο φόβος,ειδικά τα βράδια ,ότι κάποιος προσπαθεί να μπει στο σπίτι σου
  3. Το σπίτι μας είναι το βασίλειο μας και οφείλουμε στους εαυτούς μας να νιώθουμε και είμαστε ασφαλείς,μέσα σε αυτό

Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα και σε καινούριες πολυκατοικίες που οι πόρτες τους είναι κυριολεκτικά για γέλια από θέμα ασφαλείας.Ακόμα και σε πολυκατοικίες της τελευταίας 15ετίας

Τι μπορούμε να κάνουμε για να αυξήσουμε τα επίπεδα ασφαλείας

  • Αντικατάσταση παλιά πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
  • Τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας
  • Αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδαριά ασφαλείας
  • Πρόσθετα μέτρα ασφάλειας και έξυπνες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες σου,μετά από καθοδήγηση ειδικών

Ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις στην Πάτρα πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με ειδικούς;

Η καλύτερη λύση για να ξεκινήσεις και να βρεις τους κατάλληλους στην Πάτρα είναι το website douleutaras.gr

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις τι εργασία χρειάζεσαι συγκεκριμένα ,π.χ. “Αντικατάσταση παλιά πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας” ,”Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες” κτλ.

Αφού συμπληρώσεις τα πεδία μέσα με μερικές ώρες ή σε ελάχιστες μέρες θα λάβεις προσφορές από επαγγελματίες και εταιρείες στην Πάτρα.Δεν είναι δεσμευτικό και ακόμα και να μην είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θες,μπορείς να τους συμβουλευτείς και να συζητήσεις μαζί τους,τι λύσεις υπάρχουν για την περίπτωσή σου.Είναι εντελώς δωρεάν

Πάρε δωρεάν προσφορές και συμβουλέψου επαγγελματίες και εταιρείες στην Πάτρα σχετικά με πόρτες ασφαλείας  πατώντας εδώ