Πως να μη σου τελειώνει η μπαταρία κάθε τρεις και λίγο στο smartphone

Διάφορα

Οι χρήστες smartphone μπορούν να κάνουν εξοικονόμηση έως και 60% στη μπαταρία τους απλώς κατεβάζοντας μια ειδική εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας.

Μήπως έχετε βαρεθεί να ξεφορτίζει κάθε τρεις και λίγο το κινητό σας ή να κυκλοφορείτε έξω με φορτιστές και power banks ; Η λύση υπάρχει και είναι δωρεάν!

Μέσα σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή Battery Saver. Είναι μια σιωπηλή εφαρμογή που καταλαμβάνει μόνο ελάχιστο χώρο. Δε θα σας ενοχλήσει καθόλου και θα κάνει τη δουλειά της στο έπακρο. Ίσως από τις ελάχιστες εφαρμογές που πρέπει κάποιος να έχει απαραίτητα στο κινητό του.

Πως λειτουργεί ακριβώς;

Αυτή η εφαρμογή μέσω τεχνητής νοημοσύνης αναλύει τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές του κινητού σας. Βλέπει ποιες εφαρμογές τρώνε πολύ μπαταρία και αναλύει τις ευκαιρίες εξοικονόμησης. Στην ουσία βελτιστοποιεί τη χρήση της μπαταρίας ώστε να μη σπαταλιέται άσκοπα και αχρείαστα. Ελέγχει τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία της μπαταρίας.

Από τη στιγμή που θα την κατεβάσεις στο κινητό σου δε χρειάζεται να κάνεις ούτε ρυθμίσεις, ούτε τίποτα άλλο. Απλώς την αφήνεις και αυτή κάνει τη δουλειά της

Κατέβασε άμεσα και δωρεάν την εφαρμογή  σε μερικά δευτερόλεπτα και αφησέ την να κάνει τη δουλειά της