Πως να ζεις την Αθήνα και να μη σε ζει αυτή

Διάφορα

Θες να έχεις μόνιμες και αληθινές εκπτώσεις που φτάνουν το 50% για 1 ολόκληρο χρόνο σε όλη την Αττική;

Οι εκπτώσεις αφορούν σχεδόν τα πάντα από εκπτώσεις σε εστιατόρια ταβέρνες ,θέατρα,σινεμά και νυχτερινή ζωή μέχρι escape rooms,extreme sports,μαθήματα χορού,spa,εναλλακτική γυμναστική,μουσεία, παιδότοπους και πάρα πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα με την κάρτα μέλους του αθηνόραμα club.Δεν πρόκειται για τραπεζική κάρτα αλλά για μια κάρτα μέλους για εκπτωτικές αγορές την οποία έχεις στο πορτοφόλι σου,πας σε κάποια συνεργαζόμενη επιχείρηση π.χ.θέατρο σινεμά,ταβέρνα κτλ,την επιδεικνύεις και παίρνεις την ανάλογη έκπτωση επιτόπου.Η οποία ισχύει μόνο για σένα που έχεις αυτήν την κάρτα.Για κανέναν άλλον.

Πας σε ένα εστιατόριο συνεργαζόμενο το οποίο δίνει έκπτωση 30% στους κατόχους της κάρτας.Παραγγέλνεις από το μενού φαγητά που κοστίζουν 30 ευρώ, δείχνεις την κάρτα και ο λογαριασμός πέφτει αυτόματα στα 21 ευρώ ή πας κινηματογράφο με 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός κ.ο.κ.

Αυτό εννοούμε όταν λέμε για πραγματικές και αληθινές εκπτώσεις και όχι για προσφορές που είναι διαθέσιμες στον καθένα.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά ή έχεις την κάρτα και απολαμβάνεις εκπτώσεις ή δεν την έχεις και πληρώνεις όσο και οι άλλοι!

Μπορώ να δω εκ των προτέρων ποιες είναι όλες οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες θα μπορώ να απολαμβάνω εκπτώσεις ;

Φυσικά ναι.

 1. Καταστήματα εστίασης
 2. Κινηματογράφοοι
 3.  Θέατρα και θεατρικές παραστάσεις
 4.  Clubs και bars στα οποία θα έχεις εκπτώσεις
 5. Κέντρα ευεξίας,spa,χορού και εναλλακτικής γυμναστικής
 6. Escape rooms,extreme sports,θεματικά πάρκα
 7. Μουσεία και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης
 8. Επιχειρήσεις που προσφέρουν δραστηριότητες για παιδιά

Για να τα δεις αναλυτικά μπες στο  αθηνόραμα club και πήγαινε στην κατηγορία “Διάλεξε ενότητα”

Τι ακριβώς προσφέρει το αθηνόραμα Club

Όπως είπαμε ήδη το αθηνόραμα Club καλύπτει όλο το φάσμα της διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην Αθήνα.  Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

 • 20-30% έκπτωση σε εστιατόρια
 • 50% σε θέατρα (2 άτομα με 1 εισιτήριο)
 • Έως 50% σε κινηματογράφους (είτε 2 άτομα με 1 εισιτήριο, είτε 5€ ειδική τιμή)
 • 20-30% έκπτωση σε clubs, bars, πίστες και μουσικές σκηνές

Και όλες τις παραπάνω προσφορές τις απολαμβάνεις με την απλή επίδειξη της κάρτας σου.

Κοστίζει;

Η συνδρομή σου στο αθηνόραμα Club είναι ετήσια και κοστίζει 25€. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι δίνεις 2€ το μήνα ή cent την ημέραγια να έχεις σταθερές εκπτώσεις στη διασκέδασή σου.  Με μία θεατρική παράσταση και μία κινηματογραφική ταινία έχεις ήδη κάνει απόσβεση! Από εκεί και μετά απλά κερδίζεις χρήματα σε κάθε έξοδό σου.

Πως παραλαμβάνω την κάρτα ;

H κάρτα έχει ετήσιο κόστος μόλις 25€ και η απόσβεση σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να γίνει από τις πρώτες 2 ή 3 αγορές,ενώ ακόμα και ένας μέσος καταναλωτής μπορεί να εξοικονομήσει ακόμα και 100αδες ευρώ χάρη σε αυτήν την κάρτα.

Την παραγγέλνετε online από την επίσημη ιστοσελίδα και την παραλαμβάνετε στο σπίτι σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα είτε με αντικαταβολή.Η κάρτα αθηνόραμα club έχει ισχύ 1 χρόνο και στη συνέχεια μπορείτε να την ανανεώσετε.

Συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας για την κάρτα αθηνόραμα club κάνοντας κλικ εδώ

Αν είσαι από αυτούς που διαμαρτύρονται για τις υψηλές τιμές,όπως βλέπεις υπάρχουν έξυπνες λύσεις για έξυπνους πολίτες.Το θέμα είναι αν θα τις αξιοποιήσεις για να γλυτώνεις 100αδες ευρώ κάθε χρόνο ή αν απλώς θα συνεχίσεις τις διαμαρτυρίες δίχως να κάνεις τίποτα για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Αν είσαι φοιτητής/ρια αυτή η κάρτα θα αποδειχθεί πιο σημαντική από το φοιτητικό  Πάσσο