Πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης ξένων γλωσσών

Διάφορα

Όλες οι ελληνικές οικογένειες έχουν σπαταλήσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τα παιδιά τους σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών.Ακόμα τα κλαίμε αυτά τα λεφτά.Όλοι υποτίθεται διδαχθήκαμε ξένες γλώσσες ακόμα και στο σχολείο. Υποτίθεται είναι δωρεάν το δημόσιο σχολείο.Αλλά και αυτό το πληρώνουμε με του φόρους μας.Υποτίθεται ότι πήραμε και πτυχία και πιστοποιητικά.Lower, proficiency και τόσο άλλα.Τις περισσότερες φορές ακόμα και όταν έχουμε ένα πτυχίο μιλάμε τη γλώσσα χειρότερα και από ένα τρίχρονο παιδί που την έχει ως μητρική.

Που οφείλονται αυτές οι τεράστιες αποτυχίες;

Δε φταίνε τα φροντιστήρια ούτε οι φιλότιμες προσπάθειες των καθηγητών.Ξεκάθαρα το σύστημα απέτυχε συνολικά λόγω των κακών,παλιών και παρωχημένων μεθόδων διδασκαλίες.Δεν υπάρχουν κακοί μαθητές αλλά κακές μέθοδοι διδασκαλίας.Μας λείπαν 2 βασικοί παράγοντες.Η χαρά της μάθησης και η σωστή επιστημονική μέθοδος που στοχεύει κατευθείαν στον εγκέφαλο με έναν ολιστικό τρόπο και όχι με τη μέθοδο της παπαγαλίας που κυριαρχεί ακόμα στο εκπαιδευτικό σύστημα

Η επανάσταση που επιτρέπει στον καθένα να μάθει μια ξένη γλώσσα τάχιστα

Τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μια επανάσταση στον τομέα της διδασκαλίας ξένων γλωσσών.Μια επανάσταση που αποτελεί επίτευγμα του τομέα της διδακτικής ,της εγκεφαλολογίας και των νευροεπιστημών. Η επανάσταση αυτή και συνδυασμός των γνώσεων και από τους 3 αυτούς τομείς έφερε την ανάπτυξη μιας μεθόδου που σου επιτρέπει να μάθεις μια ξένη γλώσσα τάχιστα.

Πρόκειται για το Ling Fluent.Το Ling Fluent είναι ένα σύνολο διαδραστικών καρτών, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέσω ενός smartphone, tablet ή υπολογιστή. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές επειδή εισάγουν σε μάθηση και τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου και χρησιμοποιούν έναν ειδικά σχεδιασμένο αλγόριθμο επαναλήψεων, που βασίζεται στη θεωρία του εφευρέτη Leitner.

Μάθε περισσότερα για το πως λειτουργεί η μέθοδος και κάνε την παραγγελία σου από εδώ

Γιατί χρησιμοποιώντας τις διαδραστικές κάρτες, μαθαίνεις τη γλώσσα γρηγορότερα, χωρίς κούραση και μιλάς μέσα σε λίγες εβδομάδες;

Κάθε κάρτα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό μιας νέας λέξης με μια εικόνα, καθώς και μια ηχογράφηση με τη σωστή προφορά της λέξης, ένα παράδειγμα χρήσης σε μια πρόταση και μια συνοδευτική σκηνή κατάστασης.

Κοιτάζεις τη νέα λέξη, βλέπεις την εικόνα που περιγράφει την σημασία της και τη γραπτή επεξήγηση. Ακούς, πως θα πρέπει να την προφέρεις και κατευθείαν την επαναλαμβάνεις. Μαθαίνεις, πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη σε μια πρόταση. Χάρη στην σύνδεση όλων αυτών των στοιχείων, δημιουργείται στον εγκέφαλο ένα δίχτυ συσχετίσεων. Όταν χρησιμοποιείς επιπλέον την συγκεκριμένη λέξη, εκτελώντας τις σχετικές ασκήσεις – εδραιώνεις τις συνδέσεις που έχουν δημιουργηθεί ήδη στον εγκέφαλό σου.

Επιπλέον, απορροφάς μόνο το πιο απαραίτητο και πιο πρακτικό λεξιλόγιο, έτσι μπορείς γρήγορα να επικοινωνείς με τους ξένους. Και χάρη σε έναν ειδικό αλγόριθμο επαναλήψεων, οι νέες λέξεις θα παραμένουν στο μυαλό σου για πολύ καιρό. Ποτέ ξανά στο παρελθόν η εκμάθηση ξένων γλωσσών δεν ήταν τόσο εύκολη!

Ποιες γλώσσες υποστηρίζονται για εκμάθηση

Γιατί είναι πολύ σημαντικό να μάθεις μία και παραπάνω ξένες γλώσσες;

 

  1. Γιατί ανοίγονται μπροστά σου νέες επαγγελματικές ευκαιρίες
  2. Αν είσαι μετανάστης ή σκέφτεσαι να μεταναστεύσεις δε θα τα καταφέρεις αν δε ξέρεις καλά την τοπική γλώσσα
  3. Είναι πάρα πολύ όμορφο όταν ταξιδεύεις σε ξένες χώρες να μιλάς την τοπική γλώσσα, να μπορείς να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να αποκτάς πρόσβαση σε νέους πολιτισμούς και κουλτούρες
  4. Είναι ότι καλύτερο για τον εγκέφαλο σου και την υγεία σου.Η υπέρβαση που θα κάνεις για την εκμάθηση των γλωσσών θα τονώσει τον εγκεφαλό σου και ολόκληρο το είναι σου.Ειδικά αν είσαι άνω των 50 μειώνεις τις πιθανότητες για εκφυλιστικές νόσους του εγκεφάλου όπως άνοια,αλτσχάιμερ κ.α.

Μάθε περισσότερα για το πως λειτουργεί η μέθοδος και κάνε την παραγγελία σου από εδώ

 

 

Αφήστε μια απάντηση