Βαγγέλης : Μια μάχη που θα την δώσουμε ΜΑΖΙ!

Διάφορα

Γονείς. Μια λέξη γεμάτη αγάπη και προστασία.

Παιδιά. Μια χαρούμενη νότα αισιοδοξίας και ενέργειας.

Άρρωστα παιδιά; Ότι πιο άδικο υπάρχει στον κόσμο μας.

Γονείς άρρωστων παιδιών; Ότι πιο πονεμένο και ταυτόχρονα δυνατό μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Είναι δύσκολο να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη, μετά από την τελευταία ιστορία του μικρού Βαγγέλη.

Ενός παιδιού που με συγκλόνισε η δύναμη του, η πίστη του στη νίκη των κακών και τελικά η ανατροπή στις προβλέψεις των γιατρών και την απελπισία των συγγενών του.

Και εμείς; Τι κάνουμε εμείς; Αρκεί να χαζέψουμε ένα βίντεο στον καναπέ του σπιτιού μας, να κάνουμε το σταυρό μας, να πούμε κρίμα ακόμα και να κλάψουμε; Όχι δεν αρκεί.

Αυτά τα παιδιά ούτε και οι γονείς τους δεν εκθέτουν την δυσκολία τους στη δημοσιότητα για να τους λυπηθούμε, το κάνουν γιατί μας έχουν ανάγκη και δεν έχουν άλλο τρόπο να μας το φωνάξουν. Δεν έχουν άλλη ελπίδα και επειδή είναι «γονείς», σπάνε τα όρια τους στην προσπάθεια τους να σώσουν το παιδί τους.

Ανάμεσα σε όλους εσάς που απλά λυπάστε, ήμουν και εγώ. Ακούγα, αισθανόμουν άσχημα, λυπόμουν, θαύμαζα αλλά ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να βοηθήσω έμπρακτα. Είναι πάρα πολλές οι φορές που έχω γράψει σε χαρτάκια τραπεζικούς λογαριασμούς με σκοπό να πάω στην τράπεζα να καταθέσω χρήματα για κάποιο παιδί που υποφέρει αλλά το χαρτάκι χανόταν, ξεχνιόταν, νικιόταν από την δικιά μου μηδαμινή και ανούσια ζωή.

Αυτήν την φορά όμως, τα πράγματα μέσα μου άλλαξαν. Είδα ένα μικρό παιδί να παλεύει πιο δυνατά από όλους μας, να νικάει θηρία χωρίς να ζητήσει βοήθεια από κανέναν, να βγάζεις ψεύτες γιατρούς και φάρμακα, να αδειάζει τον οργανισμό του από αυτά τα θηρία και να ζητάει από μας το μαξιλαράκι του.

Μια επιβράβευση για όλον αυτόν τον αγώνα που χει κάνει.

Ένα χειροπιαστό και εγκάρδιο μπράβο από όλους εμάς, εκφρασμένο σε χρήματα.

Χρήματα που δεν θα χρησιμοποιήσει για να πάρει αυτοκινητάκια ή play station ή κινητά, όπως τα δικά μας παιδιά. Χρήματα που θα του αγοράσουν εκείνο το εμβόλιο, το «μαγικό φίλτρο» που θα τον βοηθήσει να εξοντώσει τους κακούς μια για πάντα.

Μια κατάθεση σε ένα λογαριασμό 5, 10 ή 20 ευρώ, δεν έχει σημασία το ποσό. Σημασία έχει η πράξη, η έννοια, η προτεραιότητα που θα δώσεις σε ένα μικρό παιδί που σε χρειάζεται.

Ναι, μας χρειάζεται όλους.

Χρειάζεται να του χαρίσεις έστω το ένα ευρώ του πρωινού καφέ σου.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Βοήθησε λοιπόν και εσύ, να πάρει και ο Βαγγέλης το «μαξιλαράκι» του.

Να ξαποστάσει λίγο, να βγει από τα νοσοκομεία, να πάει σχολείο, να παίξει με τους φίλους του, να κάνει ότι για μας είναι αυτονόητο.

Του το οφείλουμε δεν νομίζετε;

 

ΥΓ. Μια υπέροχη δράση που ανακαλύψαμε για το Βαγγέλη, θα λάβει χώρα στον Πειραιά από το Workout Place Ιndoor & Οutdoor

Την Τετάρτη 21/6/17 και ώρα 19:00, ένα outdoor training bootcamp στην πλάζ Βοτσαλάκια στην Καστέλλα στον Πειραιά.
Η συμμετοχή θα είναι 8 ευρώ και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τον Φίλο μας Βαγγέλη!!!

Εμείς, θα είμαστε εκεί!! Εσείς;;

 

Πηγη