Ξεσηκώνεται ο κόσμος ενάντια στους καναλάρχες και όχι μόνο.Ζητούμε μποϋκοτάζ στα Τουρκικά σήριαλ

Διάφορα Εθνικά Θέματα

Η άδικη και τραμπούκικη αιχμαλώτιση 2 ελλήνων στρατιωτικών από το καθεστώς του Ερντογκάν έχει αρχίσει να ενεργοποιεί  τα πατριωτικά και δημοκρατικά  αντανακλαστικά  μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.

Το καθεστώς Ερντογκάν φημίζεται για τη σκληρότητα του και όλοι έχουμε δει τι έχει γίνει στην Τουρκία μετά το λεγόμενο αποτυχημένο πραξικόπημα.Πολλές Χιλιάδες Τούρκοι έχουν φυλακιστεί από τότε.

Τώρα το καθεστώς προβαίνει σε μια απαράδεκτη ενέργεια αιχμαλωτίζοντας 2 έλληνες στρατιωτικούς.

Ένας ξεκάθαρος και εύκολος τρόπος να τους πιέσουμε είναι το εμπάργκο και μποϋκοτάζ των προϊόντων.Γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνουν όλοι τι είναι η Δημοκρατία αλλά ακόμα και ο πιο χαζός καταλαβαίνει τι είναι οικονομία.

Ας τους χτυπήσουμε λοιπόν εκεί που πονάνε.Κάποτε το εμπάργο που κάναμε στα Σκόπια τους ανάγκασε να αλλάξουν τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας.Έτσι τώρα κάνοντας μαζικό μποϋκοτάζ στα προϊόντα τους μπορεί να προκαλέσει δυσφορία σε πολλούς στην Τουρκία και οι τριβές ενάντια στο καθεστώς να αυξηθούν.

Ζητούμε από τους αδιάφορους καναλάρχες να σταματήσουν να προβάλλουν Τουρκικά σήριαλ αλλά και από τον κόσμο να σταματήσει να τα βλέπει