Αγρίνιο: Νέες σοκαριστικές καταγγελίες για τον 30χρονο που ασελγούσε σε ανήλικους!

Εγκληματικότητα

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως, σε βάρος του Δημήτρη Ματζαβίνου, του 30χρονου από το Αγρίνιο, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, με την Αστυνομία φέρεται να επικοινώνησαν τουλάχιστον τρία με τέσσερα άτομα μέχρι χθες, Τετάρτη 8 Μαρτίου, που κατήγγειλαν παρενόχληση των παιδιών τους από τον κατηγορούμενο, όχι όμως ασέλγεια ή άλλες περισσότερο κολάσιμες πράξεις.

Επειδή όμως η υπόθεση πλέον έχει περάσει στην κύρια ανάκριση, οι καταγγέλλοντες θα πρέπει να εμφανιστούν στον Ανακριτή του Αγρινίου, για να προχωρήσουν και επώνυμα-εγγράφως στις καταγγελίες αυτές.

Ο νομικός εκπρόσωπος των τριών οικογενειών που μέχρι σήμερα έχουν μιλήσει και καταθέσει, κ. Νίκος Καζαντζής, θεωρεί δεδομένο πως τα θύματα του 30χρονου είναι πολύ περισσότερα και ζητά από τις οικογένειες και τους ανηλίκους να μιλήσουν.

Θεωρείται συγκεκριμένα πως ο 30χρονος είναι ευρέως γνωστός σε παρέες μαθητών κυρίως Γυμνασίου και έχει παρενοχλήσει και άλλους, άγνωστο σε τι έκταση και σε τι βαθμό, αλλά υπάρχουν οικογένειες και παιδιά, που φοβούνται την «κοινωνική κατακραυγή» ή το «στίγμα» που νομίζουν πως θα τους ακολουθεί και προτιμούν να μην μιλήσουν.


Ο κ. Καζαντζής λέει πως είναι βέβαιο ότι η δράση του 30χρονου δεν περιορίζεται στο πεντάμηνο-εξάμηνο, οπότε υπάρχει και η πρώτη επίσημη καταγγελία, αλλά σε βάθος κάποιων χρόνων.

Υπάρχει άλλωστε η πληροφορία πως έχει απασχολήσει και παλαιότερα την Αστυνομία, ενώ στην υπόθεση θα εμπλακεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μιας και δεν αποκλείεται να υπάρχει βιντεοσκοπημένο πορνογραφικό υλικό, που μπορεί να σβήστηκε όταν η υπόθεση έλαβε δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή.


Τι υποστηρίζει η γραμμή υπεράσπισης του 30χρονου

Δύο γνωστοί δικηγόροι του Αγρινίου, έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του 30χρονου και σύμφωνα με πληροφορίες θα εστιάσουν στο γεγονός ότι οι μέχρι στιγμής μαρτυρίες είναι «γενικόλογες και αόριστες» με αρκετές ασάφειες.

Και οι δύο εξετάζουν τη δικογραφία, μετά τη νέα προθεσμία που δόθηκε σήμερα στον πελάτη τους και αναμένεται να παρουσιάσουν τα δικά τους επιχειρήματα το Σάββατο, όταν και πρόκειται να απολογηθεί ο φερόμενος ως δράστης των αποπλανήσεων και ασελγειών.

Πηγή: agriniopress