ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Άφησαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι τσιγγάνοι κακοποιοί που βασάνισαν 82χρονη στην Λάρισα

Εγκληματικότητα

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας καταδίκασε σε βαριές ποινές τους δυο τσιγγάνους κακοποιούς που είχαν ληστέψει μια 82χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Καρυά Ελασσόνας παριστάνοντας τους πλανόδιους οπωροπώλες, αλλά τους άφησε ελεύθερους ως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό!
Μετά την συγκλονιστική περιγραφή της ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν οι δύο ληστές την έσερναν από δωμάτιο σε δωμάτιο ανοίγοντας συρτάρια και ντουλάπες για να βρουν χρήματα, το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης έξι ετών στον 21χρονο για ληστεία και φυλάκισης τεσσάρων ετών στον 20χρονο συνεργό του για απλή συνέργεια. Όμως, έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ο πρώτος, που είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, αποφυλακίστηκε!

Οι κατηγορούμενοι είχαν αρπάξει από το λαιμό την άτυχη 82χρονη, έκοψαν βίαια την χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε, τράβηξαν άγρια τρία δαχτυλίδια που φορούσε στα δάχτυλά της κι έπειτα άρπαξαν 30 ευρώ από πορτοφόλι της. Τα χρυσαφικά τα πούλησαν σε ένα χρυσοχοείο στη Λάρισα, όπου βρέθηκαν με αποτέλεσμα το ζευγάρι των ιδιοκτητών να συλληφθεί για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Πηγη