Φρίκη στον Έβρο: Πατέρας βίαζε τις ανήλικες θετές κόρες του και τα κατοικίδια ζώα του σπιτιού

Εγκληματικότητα

Άλλη μία φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης ανήλικων παιδιών έρχεται να προστεθεί στις εξωφρενικές ιστορίες της Λέρου και της Ζακύνθου.

Αδίστακτος πατριός σε χωριό του Έβρου κοντά στην Αλεξανδρούπολη, καταδικάστηκε γιατί βίαζε επί σειρά ετών τις ανήλικες θετές κόρες του καθώς και οικόσιτα ζώα.

Η ανατριχιαστική υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και έφτασε στα δικαστήρια μόλις πριν λίγες μέρες παρά το γεγονός πως είχε αποκαλυφθεί πριν από δύο χρόνια, έπειτα από καταγγελίες των δυο ενήλικων -πια- κοριτσιών οι οποίες αποκάλυψαν πως το «τέρας» τις κακοποιούσε για χρόνια συστηματικά, τόσο τις ίδιες όσο και τα ζωάκια τα οποία είχαν στο περιβάλλον τους.

Η κόλαση την οποία ζούσαν ήταν γνωστή στην κλειστή κοινωνία του χωριού, ωστόσο για άλλη μία φορά κανένας δεν έλυσε την σιωπή του προκειμένου να προστατεύσει τις δυο άτυχες κοπέλες.

Τελικά, τα στόματα άνοιξαν μόλις άρχισαν οι έρευνες της Αστυνομίας, οι οποίες οδήγησαν στην παραπομπή του πατριού στην δικαιοσύνη.

Ο «πα-τέρας» καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή, με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από Εφετείο. Επειδή ωστόσο του χορήγησε ανασταλτικό χαρακτήρα στην Έφεση που υπέβαλε παρέμεινε ελεύθερος έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

 

Πηγή