Φρίκη!Αυτή είναι η μάνα-τέρας που Έπνιξε στην μπανιέρα τα νεογέννητα μωράκια της και τα έβαλε στον καταψύκτη

Εγκληματικότητα

Μια ιστορία απίστευτης φρικαλεότητας και αρρώστιας πέρα από κάθε όριο είδε το «φως» της δημοσιότητας μόλις την Παρασκευή (23.03.2018), παρ’ ότι έχει λάβει χώρα το 2015. Ο λόγος για μια μητέρα στο Louchats της Γαλλίας,, αν μπορεί να χαρακτηριστεί, που έπνιξε στην μπανιέρα 5 νεογέννητα μωράκια της και τα έβαλε στον καταψύκτη!!!

Η 37χρονη Romana Canete, γεννούσε τα μωρά της μέσα σε μπανιέρα, ωστόσο αντί να τα περιποιηθεί, τα άφηνε να πνιγούν στο νερό!

Στην συνέχεια τα τοποθετούσε σε τσάντες και τα έβαζε στον καταψύκτη! Την φρικιαστική ανακάλυψη έκανε μια από τις έφηβες κόρες της, η οποία βρήκε το ένα μωράκι μέσα σε μία τσάντα.

Κατατρομαγμένη ειδοποίησε τον πατέρα της, που με την σειρά του κάλεσε την αστυνομία. Τότε ανακαλύφθηκαν και τα υπόλοιπα πτώματα.

Ο ίδιος ο πατέρας πάντως επέμεινε πως δεν ήξερε τίποτα για τα πτώματα, και πως δεν ήξερε καν πως είναι έγκυος.

«Ζητώ να με συγχωρέσουν»

Η Canete στο δικαστήριο εμφανίστηκε μετανιωμένη, ζητώντας την συγχώρεση της οικογένειάς της. «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τις κόρες μου, που έχουν πονέσει πολύ» είπε.

«Δεν ήθελα να έχω άλλα παιδιά, είχα απορρίψει αυτήν την ιδέα. Δεν μπορούσαν να υπάρξουν»

Οι γέννες φαίνεται να είχαν γίνει μέσα σε διάστημα 10 χρόνων. Ήδη η Canete έχει εκτίσει 3 χρόνια, ενώ της έχουν επιβληθεί ισόβια.