Γονείς-τέρατα άφησαν την κορούλα τους να κοιμηθεί έξω από το σπίτι γυμνή για να την τιμωρήσουν για ασήμαντο λόγο

Εγκληματικότητα

Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους 2 ανθρώπους. Είναι η Brenda και ο Marc Marshall. Το ζευγάρι ζει στην Florida και έχει μία δεκάχρονη κόρη. Όταν ο Marc ήρθε στο σπίτι από την δουλειά την Παρασκευή, έμαθε από την γυναίκα του ότι η κόρη του είχε ουρήσει και …

αφοδεύσει στο πάτωμα. Η Brenda δεν είναι η βιολογική μητέρα του κοριτσιού. Ως τιμωρία οι γονείς ανάγκασαν το κορίτσι να κοιμηθεί γυμνό στην αυλή.

Image Credit: N/A

Υπήρχε ένα στεγασμένο μέρος έξω από το σπίτι στο οποίο οι γονείς έβαλαν το κορίτσι να κοιμηθεί. Για να πάρει μάθημα λοιπόν από αυτό που έκανε, την άφησαν χωρίς ρούχα, χωρίς μέρος να κοιμηθεί και την ανάγκασαν να μείνει έξω.

Ο Marc δεν έκανε καν την προσπάθεια να ελέγξει αν η κόρη του ήταν καλά το βράδυ!

Image Credit: N/A

Το κορίτσι εθεάθη να περιπλανιέται στο δρόμο γύρω στις 7:45 το πρωί. Ήταν περίπου ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της και την βρήκε ένας περαστικός. Μία ώρα αργότερα η αστυνομία πήγε στο σπίτι των Marshall, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα που βρίσκεται η κόρη τους.

Image Credit: N/A

Το κορίτσι βρέθηκε με μελανιές στα πόδια της και ήταν τρομαγμένο και πεινασμένο. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου. Αυτή η ιστορία είναι τουλάχιστον απίστευτη! Τι τρέχει με τους γονείς στις μέρες μας;

Credits: Relayhero.com

Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com

Αφήστε μια απάντηση