Γονείς – τέρατα: Η 17χρονη κόρη τους ανέβαζε βίντεο στο Youtube από το σπίτι-κολαστήριο

Εγκληματικότητα

«Γεια σε όλους, αυτή είμαι εγώ. Αυτό είναι ένα τραγούδι που έγραψα, το ‘Τελείωσε’», λέει μία νεαρή, που φέρεται να είναι η Τέρπιν, σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πολλά από τα τραγούδια της εν λόγω κοπέλας έχουν τίτλους που παραπέμπουν στα όσα λάμβαναν χώρα στο σπίτι της οικογένειας. Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης πρωτοφανούς οικογενειακής βίας, οι πληροφορίες για την καθημερινότητα στο σπίτι σόκαραν ολοένα και περισσότερο. Σημειώνεται ότι η 17χρονη ήταν αυτή που κατάφερε να ξεφύγει από σπίτι-κολαστήριο στην Καλιφόρνια όπου διέμεναν. Βγήκε από το σπίτι από το παράθυρο και κάλεσε την αστυνομία.

Ένα από τα αδέλφια της, που την ακολούθησε, στη συνέχεια φοβήθηκε και επέστρεψε στο σπίτι. Και τα 13 παιδιά του ζεύγους, ηλικίας από 2 έως 29 ετών ήταν σοβαρά υποσιτισμένα. Οι γονείς τιμωρούσαν τα παιδιά δένοντάς τα, αρχικά με σχοινιά και στη συνέχεια με αλυσίδες και λουκέτα. Αυτές οι τιμωρίες κρατούσαν επί εβδομάδες ή και μήνες. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, τρία από τα αδέλφια ήταν αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους.

  πηγη