Ινδός επιτέθηκε με οξύ στην γυναίκα του επειδή γέννησε κορίτσι και όχι αγόρι!Ήταν το δώρο του για την “Ημέρα της Γυναίκας”

Εγκληματικότητα

Ένας άντρας έριξε οξύ στην γυναίκα του ενώ εκείνη κοιμόταν την Ημέρα της Γυναίκας, επειδή γέννησε κορίτσι και όχι αγόρι που ήθελε εκείνος.

Η 25χρονη Φαρά είχε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό της από την επίθεση με οξύ από τον άντρα της Σιράι στο Νέο Δελχί. Ο σύζυγός της την κατηγορεί ότι δεν εκπλήρωσε την απαίτησή του να αποκτήσει γιο.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και την κοιλιά της.

Η αδερφή της γυναίκας ανέφερε ότι η αδερφή ήταν παντρεμένη εδώ και 8 χρόνια, αλλά τον τελευταίο χρόνο τσακωνόταν με τον άντρα της επειδή εκείνος απαιτούσε προίκα.

 

eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-52

Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, η γέννηση της δεύτερης κόρης ήταν το κίνητρο για την επίθεση του άντρα. «Μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης μου η οικογένεια του άντρα μου άρχισε να με κατηγορεί ότι έκανα επίτηδες κόρη. Τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα είχαν χειροτερεύσει πολύ», ανέφερε η Φαρά.

a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c-43

«Προσπαθούσα να μάθω να ζω με αυτό το καθημερινό βασανιστήριο. Πολλές φορές με χτυπούσε. Σκεφτόμουν ότι αν φύγω δεν υπάρχει κάποιος να φροντίζει τις κόρες μου και εμένα. Δεν φαντάστηκε ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ», πρόσθεσε η 25χρονη.

πηγή