Καθηγήτρια ανέβηκε σε θρανίο και έδωσε κλωτσιές και χαστούκια σε μαθητή της που κοιμόνταν για να τον ξυπνήσει

Εγκληματικότητα

Μία δασκάλα από τη Νότια Καρολίνα αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού καταγράφηκε στην κάμερα την ώρα που προσπαθούσε να ξυπνήσει έναν μαθητή της που κοιμόταν στο θρανίο του, κλωτσώντας τον με το πόδι της και τραβώντας τα μαλλιά του.

Η καθηγήτρια Lisa Houston παραιτήθηκε από το γυμνάσιο Palmetto στο Williamston της Νότιας Καρολίνας, όπου δίδασκε για 27 χρόνια, αφού το βίντεο με τις πράξεις της δημοσιεύτηκε στα social media.

Στο βίντεο, η Houston στέκεται όρθια στο θρανίο του έφηβου και είναι περιτριγυρισμένη από τους άλλους μαθητές οι οποίοι γελούν με τις πράξεις της.

Στο βίντεο, η Houston σπρώχνει το πρόσωπο του μαθητή με το χέρι της, χτυπάει το πόδι της στο θρανίο του και τραβάει τα μαλλιά του φωνάζοντάς του «Ξύπνα!»

Εν τω μεταξύ, ο έφηβος προσπαθεί να καλύψει το κεφάλι του με ένα σακάκι και κάνει γενναίες προσπάθειες να ξανακοιμηθεί.

Σε μια δήλωσή της προς το WYFF, Houston είπε: “Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε μαθητή μου, θα σας πει ότι προσπαθούσα να κάνω την τάξη μου να γελάσει.”

Πρόσθεσε επίσης ότι το βίντεο παρόλο που φαίνεται άσχημο, στην πραγματικότητα, όποιος δεν ήταν στην τάξη μαζί της δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτή δεν ήταν μια κακόβουλη πράξη.

“Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι αγαπώ τον μαθητή μου και ότι η μεταξύ μας σχέση είναι εξαιρετική. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα τον έβλαπτε.”

Ο Doug Atkins, ο οποίος παραιτήθηκε ως αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απομάκρυνση της Houston, δήλωσε ότι μία επιστολή του έφηβου δήλωνε ότι η καθηγήτριά του απλά τον πείραζε επειδή τον αγαπάει.

“Η Houston είναι υπόδειγμα δασκάλας, αλλά επέλεξε να αποσυρθεί από μόνη της και το έκανε προς το συμφέρον του σχολείου της.”

“Της είπαν ότι έπρεπε να παραιτηθεί,” είπε. “Αν δεν είχε παραιτηθεί, ίσως να είχε απολυθεί.”

Ο πατέρας του έφηβου, Julian Johnson, δήλωσε στον FOX Carolina πως ούτε ο ίδιος ούτε ο γιος του ζήτησαν την τιμωρία της Houston. Στην πραγματικότητα, ο Johnson δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι ο γιος του εμπλέκονταν στο περιστατικό, μέχρις ότου του τηλεφώνησαν οι υπάλληλοι του σχολείου.

“Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Ήταν κουρασμένος και ήθελε να κοιμηθεί,” είπε ο Johnson. “Δεν ζήτησα να απολυθεί η καθηγήτρια.”

Μετά την παραίτηση της Houston, οι κάτοικοι της περιοχής συσπειρώθηκαν σε μια προσπάθειά τους να την επαναφέρουν στο σχολείο.

Περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι υπέγραψαν μια αναφορά που απαιτούσε να γυρίσει η εκπαιδευτικός στη θέση της.

“Η Lisa Houston κατηγορήθηκε λανθασμένα ότι φέρθηκε άσχημα σε έναν μαθητή, όταν το μόνο που προσπαθούσε να κάνει είναι να τον ξυπνήσει και να κάνει τους υπόλοιπους μαθητές της να γελάσουν.”

https://www.youtube.com/watch?v=n8NW-_OOBx0

διαφορετικό