Μάριος Παπαγεωργίου, ραγδαίες εξελίξεις: Γιατί αποφυλακίστηκε η σύζυγος του εγκεφάλου της απαγωγής

Εγκληματικότητα

Ποιες οι νέες εξελίξεις στην δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου;

Αγανάκτηση προκαλούν οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Την ώρα που στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ξαναζωντανεύει ο εφιάλτης για την απαγωγή και δολοφονία του, η σύζυγος του εγκέφαλου αποφυλακίστηκε ευνοούμενη από το νόμο Παρασκευόπουλου!

Πρωτόδικα της είχε επιβληθεί κάθειρξη 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού με τον σύζυγό της, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.

Πριν ξανακαθήσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου, παραιτήθηκε του δικαιώματος της έφεσης και αφέθηκε ελεύθερη.

Από την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου πέρασαν πάνω από πεντέμισι χρόνια, χωρίς οι κατηγορούμενοι να έχουν ομολογήσει τι απέγινε το πτώμα του.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε τον Μάρτιο και η πρώτη μάρτυρας κατηγορίας που κλήθηκε να καταθέσει, είναι η τραγική μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη διαδικασία, απαντούσε στις ερωτήσεις της έδρας ιδιαίτερα φορτισμένη και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει.

Σε τηλεοπτική εκπομπή ο εγκέφαλος δήλωσε ευθαρσώς πως η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου είχε φυλαγμένα στο σπίτι της μπουκάλια με αίμα του παιδιού της, τα οποία έδωσε στη Νικολούλη για να τα ρίξει στο αμάξι του Μάριου και να τα βρει στην έρευνα του ο γενετιστής.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 18 Μαΐου.

Πηγή