Μενίδι: Απόπειρα απαγωγής ανήλικου από αλλοδαπό στην παρέλαση – Είχε πάνω του λεπίδα και βαμβάκι

Εγκληματικότητα

Αποκάλυψη – σοκ από τον αντιδήμαρχο Μενιδίου – Επιχείρησαν να απαγάγουν μικρό παιδί την ώρα της παρέλασης στο Μενίδι – Οι κάτοικοι το έσωσαν την τελευταία στιγμή

Σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τρίτης (27/03/2018) ο αντιδήμαρχος του Μενιδίου, κ. Στάθης Τολαπίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» είπε πως ενημερώθηκε για μία απόπειρα απαγωγής ενός παιδιού, την ώρα της παρέλασης, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Μάλιστα, σημείωσε πως οι κάτοικοι της περιοχής έσωσαν το παιδί την τελευταία στιγμή.

«Μας ενημέρωσε ένας καταστηματάρχης ότι την Κυριακή την ημέρα της παρέλασης, ένας αλλοδαπός επιχείρησε να απαγάγει ένα μικρό παιδί» είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος, ενώ ανέφερε πως ο φερόμενος δράστης κρατούσε ένα βαμβάκι με ένα υγρό, το οποίο θα το έβαζε στο στόμα του παιδιού.

«Οι κάτοικοι της περιοχής κυνήγησαν τον άνδρα, ο οποίος κρατούσε μία λεπίδα και ένα βαμβάκι με κάποιο υγρό που πήγε να το βάλει στο στόμα του μικρού παιδιού», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο κ. Στάθης Τολαπίδης απεύθυνε έκκληση για βοήθεια, καθώς όπως υποστήριξε οι κάτοικοι βρίσκονται στο έλεος της εγκληματικότητας.

«Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση από κανέναν. Μας έχουν παρατημένους στην άλλη άκρη της Αθήνας» είπε.

Πηγή