Μια βδομάδα μετά τον θάνατο της γυναίκας του, βρίσκει αυτή τη φωτογραφία της που είχε ξεχάσει κατά λάθος στο κινητό της και παγώνει…

Εγκληματικότητα

Ένας άντρας κοινοποίησε την ιστορία του στο Facebook, όταν ανακάλυψε μια φωτογραφία της…
νεκρής γυναίκας του με το νυφικό, το οποίο ποτέ δεν φόρεσε. Ο John, o οποίος έχει μια σελίδα στο Facebook προς τιμή της γυναίκας του, Michelle, την Better Not Bitter Widower, κοινοποίησε μια φωτογραφία της με το νυφικό και εξήγησε την ιστορία πίσω από αυτή.

«Παντρευτήκαμε στο δικαστικό μέγαρο λίγες μέρες πριν το πρώτο της χειρουργείο», εξήγησε. «Πήγαμε βιαστικά. Για να γίνουμε αντρόγυνο. Μη γνωρίζοντας αν θα έβγαινε από το χειρουργείο ζωντανή.» Ο John γνώρισε και έβγαινε με την Michelle στο λύκειο. Χωρίστηκαν για 8 χρόνια, αλλά βρέθηκαν ξανά.

Η σπάνια μορφή καρκίνου της επέστρεψε και η διάγνωση έλεγε ότι ήταν τελικού στάδιου, κι έτσι αποφάσισαν να κάνουν έναν «πραγματικό γάμο». «Πέθανε δύο εβδομάδες πριν τον γάμο», γράφει. «Μετανιώνω τόσα πολλά πράγματα. Στην κορυφή της λίστας είναι που δεν την είδα στην εκκλησία. Αλλά πήρε το φόρεμα. Το νυφικό των ονείρων της.

Της άρεσε πάρα πολύ. Όσο νοσηλευόταν, έλεγε στον κόσμο πόσο τέλειος θα ήταν ο γάμος. Δεν καταλάβαινε ότι δεν θα τα κατάφερνε. Η Michelle πέθανε χωρίς ποτέ να την δω με το νυφικό των ονείρων της.»

Ο John είπε ότι βρήκε την φωτογραφία της γυναίκας της μια βδομάδα μετά τον θάνατο της. «Ήμουν ακίνητος στο κρεβάτι, χαρούμενος και ταυτόχρονα συντετριμμένος», γράφει. «Δάκρυα κυλούσαν στα μάγουλα μου, καθώς γελούσα δυνατά με την ανάμνηση του πόσο χαζοχαρούμενη την έκανε. Την νύφη μου. Με το φόρεμα της.»

Ο John είπε ότι παρ’όλο που θέλει να ζήσει μια μεγάλη ζωή, να ξαναπαντρευτεί, να κάνει εγγόνια και να μάθει στον κόσμο την αγάπη, την απώλεια και τον θρήνο, ανυπομονεί για τη μέρα που θα βρεθεί ξανά με την Michelle.

«Όταν έρθει η ώρα μου, θα τρέξω εκεί πάνω. Για να την δω.»

Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν την λύπη και την συμπόνια τους για την ιστορία του John.

Πηγή