Νέα Απολογία Βιαστών! Δεν Χωράει Ανθρώπινος Νους Αυτό που Είπαν για την Στιγμη που Βίαζαν το Παιδάκι στη Λέρο!

Εγκληματικότητα

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους όσα παραδέχτηκαν οι γονείς που κακοποιούσαν σεξουαλικά τα τρία παιδιά τους στη Λέρο.

 

Οι γονείς ομολόγησαν ότι  απολάμβαναν τη διαδικασία χωρίς κανένα ενδοιασμό.  Οι δυο γονείς-τέρατα ομολόγησαν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ότι βίαζαν τα δυο παιδιά τους λέγοντας μάλιστα ότι σταματούσαν μόνο όταν εκείνα έβαζαν τα κλάματα, ενώ δεν δίστασαν να πουν ότι ευχαριστιούνταν με αυτόν τον βασανισμό των παιδιών τους.

 

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Ωστόσο, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

 

Βίντεο από τη μεταγωγή τους στον εισαγγελέα:…

 

Τα θύματά τους ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγόρι, 24 ετών με νοητική υστέρηση και η ηλικίας 13,5 ετών κόρη τους.

 

Ο μεγαλύτερος γιος, δεν άντεξε την κακοποίηση κι έφυγε από το σπίτι. Όσο για το 8χρονο παιδί της οικογένειας βρίσκεται σε σπίτι συγγενικού προσώπου.

 

Τα όσα έχει καταθέσει μέχρι στιγμής το σατανικό ζευγάρι σύμφωνα με το protothema.gr συγκλονίζουν, αφού όπως χαρακτηριστικά είπαν στους αστυνομικούς: «Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε.

 

Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν». Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου  Παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε το θέμα των φρικιαστικών καταγγελιών για κακοποίηση των 3 παιδιών στη Λέρο από τους γονείς τους.

 

Η ανώτατη εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελέα της Κω για : 1) Να εξεταστούν τα παιδιά από ειδικούς παιδοψυχιάτρους, 2) Να φύγουν από τη Λερο να εγκατασταθούν σε εδική δομή ώστε να λάβουν τη «φροντίδα» που απαιτείται και 3) Να ερευνηθεί εφόσον υπάρχει και τέταρτο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, το οποίο πάσχει από νοητική στέρηση, αν και αυτό έχει κακοποιηθεί.

 

Χαμόγελο του Παιδιού: Είχαμε ενημερώσει τις Αρχές για καταγγελίες σχετικά με τους γονείς στη Λέρο Υπήρξαν καταγγελίες προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τις οποίες είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες Αρχές, αναφέρει το «Χαμόγελο» σε ανακοίνωσή του.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση είχαν γίνει δυο καταγγελίες: «Τον Μάιο του 2017, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» σύμφωνα με την οποία οι συγκεκριμένοι γονείς ασκούσαν έντονη σωματική κακοποίηση στα ανήλικα παιδιά τους, τα παραμελούσαν και υπήρχαν υπόνοιες για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης κόρης (13 ετών). Άμεσα, όπως γίνεται για κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.

 

Τον Ιούλιο του 2017, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε κλήση από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας όπου ανέφερε ότι το 13χρονο κορίτσι καθώς και ο 8χρονος αδερφός της βρίσκονταν σε Νοσοκομείο Παίδων κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

 

Το συγκεκριμένο άτομο ενημέρωσε ότι το 13χρονο κορίτσι έφυγε μόνο του από το Νοσοκομείο, καθώς φοβόταν ότι θα γυρίσει πίσω στο οικογενειακό της περιβάλλον, ωστόσο εντοπίστηκε άμεσα κι επέστρεψε ξανά.

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να ερευνήσουν την κάθε υπόθεση».

 

Επίσης, το «Το Χαμόγελο» διαψεύδει ότι το κοριτσάκι είχε φιλοξενηθεί σε κάποιο από τα Σπίτια του οργανισμού, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα. Καλεί δε τους πολίτες να σπάσουν τη σιωπή τους, αν υποψιάζονται ότι κάποιο παιδί κακοποιείται ή κινδυνεύει….

Πηγή: mixanitouxronou