Οργή και φρίκη για την παιδοκτόνο της Κύπρου: Τι έδωσε στον 7χρονο γιο της πριν τον σφάξει

Εγκληματικότητα

 

Τι έδωσε 36χρονη από την Κύπρο στον 7χρονο γιο της πριν τον σφάξει;

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με το άγριο φονικό ενός 7χρονου αγοριού στα Κατεχόμενα της Κύπρου από την 36χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού Τύπου, η 36χρονη Μπιλγκέ Λορντ Κουντουρατζί είχε χορηγήσει στον 7χρονο ποσότητα αντικαταθλιπτικών χαπιών πριν το σφάξει με 31 μαχαιριές σε δύο διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Όπως αναφέρουν όταν ξύπνησε μετά από το μαχαίρωμα του ίδιου της του σπλάχνου, το παιδάκι μέσα στα αίματα την παρακαλούσε να το πάει σε έναν γιατρό. Εκείνη όμως πήρε ένα άλλο μαχαίρι και το αποτελείωσε.

Οι ψυχολόγοι που εξέτασαν την 36χρονη είπαν ότι δεν έχει δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας για την πράξη της, ενώ ζητούν τη συμβολή του κράτους για να στηριχθεί ψυχολογικά η μικρή κοινωνία της περιοχής, αλλά και τα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος στην Κύπρο.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα μεταφέρθηκε χθες σε ψυχιατρική κλινική για εξέταση, ενώ γιατροί της πήραν αίμα για να διαπιστώσουν αν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών.

Η 36χρονη φέρεται να έσφαξε το παιδί της μετά από μια ανάρτηση του εν διαστάσει συζύγου της στο Facebook που την εξαγρίωσε.

Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον 7χρονο για να εκδικηθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος διεκδικούσε την κηδεμονία του, ενώ σκοπός της ήταν μετά τη δολοφονία να δώσει τέλος και στη δική της ζωή.

Η μητέρα έμπηξε το μαχαίρι πολλές φορές στο στήθος του γιου της, ενώ το παιδί κοιμόταν, ενώ σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να το μαχαιρώνει, κρατώντας το ακινητοποιημένο στο έδαφος, μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του. Η ίδια έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό της για να αυτοκτονήσει, ενώ όλο το βράδυ το παιδί ψυχορραγούσε δίπλα της.

Όταν το επόμενο πρωί κατάλαβε ότι ζούσε αποτελείωσε το παιδί και μετά επιχείρησε να κόψει τις φλέβες στους καρπούς της και άλλα μέρη του σώματός της.

Ο θάνατος του παιδιού φαίνεται να έχει επέλθει στις 22:18 όταν η γυναίκα έστειλε μήνυμα σε συνάδελφο αστυνομικό του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος και ενημέρωσε τον πατέρα του παιδιού και τον παππού του παιδιού. Ο δεύτερος όταν έφτασε στο σημείο της τραγωδίας δεν άντεξε το σοκ, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εξέπνευσε.

 

Πηγή