Πατέρας βίασε την 3χρονη κορούλα του, τη σκότωσε και «ξεφορτώθηκε» το άψυχο σώμα της σε ένα ρυάκι

Εγκληματικότητα

 

 

Το άψυχο κορμάκι της Mariah Woods βρέθηκε σε λασπώδες ρυάκι περίπου 25 μίλια μακριά από το σπίτι της

Ο Earl Kimrey  βίασε το 3 ετών κοριτσάκι του  και στη συνέχεια το σκότωσε στο Jacksonville της Φλόριντα. Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε  πεταμένο σε ένα ρυάκι μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του, ενώ το πτώμα αναγνώρισε η  ίδια του η μητέρα.

Ο Earl Kimrey ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες με την τιμή της εγγύησής του να φτάνει το 1 εκ. δολάρια.

O Kimrey κακοποιούσε σεξουαλικά και τα δύο αγοράκια της συντρόφου του. Τα χτυπούσε με ζώνη και μια φορά χτύπησε το ένα αγοράκι στο πρόσωπο.

Σε έγγραφα που προσκόμισε ο βιολογικός πατέρας των παιδιών Alex Woods στο δικαστήριο, η Kirsty Woods φέρεται να γνώριζε ότι ο σύντροφός της κακοποιούσε σεξουαλικά την 3χρονη Mariah.

Η Kirsty Woods είπε πως ο σύντροφός της ήταν αυτός που είδε τελευταία φορά ζωντανή τη Mariah όταν το κοριτσάκι ξύπνησε γύρω στα μεσάνυχτα στις 26 Νοεμβρίου.

Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, η Mariah δεν ήταν στο κρεβάτι της και έκανε δήλωσε εξαφάνισης στις 27 Νοεμβρίου.

Εκδόθηκε Amber Alert και οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο κορμάκι της Mariah στις 2 Δεκεμβρίου. Στις έρευνες συμμετείχαν και εκατοντάδες εθελοντές, με το άψυχο κορμάκι της 3χρονης να βρίσκεται σε απομακρυσμένο τμήμα του Pender County.

Οι ερευνητές δεν αποκάλυψαν πώς πέθανε η μικρή Mariah. Ωστόσο σε ένταλμα σύλληψης για τον Kimrey ανέφεραν ότι μετακίνησε το πτώμα της από τη σκηνή του θανάτου και το ξεφορτώθηκε.

[athensvoice.gr]