Ρωσία: Ο γιος θα σκότωνε τους γονείς για να τους κληρονομήσει αλλά το σχέδιό τους ήταν καλύτερο! (φωτό)

Εγκληματικότητα

Ένας 22χρονος Ρώσος, είχε καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο, ώστε να δολοφονήσει τους γονείς του και να του αφήσουν την κληρονομιά.

Το σχέδιο του, όμως, έγινε αντιληπτό από την αστυνομία, η οποία χρειάστηκε τη συμβολή των γονιών του για να ξεσκεπάσουν την πλεκτάνη. Έτσι λοιπόν, όπως ανέφερε η Mirror, οι γονείς πόζαραν σαν «πτώματα» στο πάτωμα, ώστε ο γιος τους να πειστεί ότι είναι νεκροί και να πληρώσει τον δράστη, που δεν ήταν παρά ένας μυστικός αστυνομικός.

Οι Αρχές είχαν την πληροφόρηση ότι ο νεαρός αναζητούσε στον υπόκοσμο έναν εκτελεστή πρόθυμο να βγάλει από τη μέση τους γονείς του και τη 10χρονη αδελφή του. Το σχέδιο του ήταν να μείνει ο μοναδικός κληρονόμος της οικογένειας.

gfdgjfdoijgoidf2

Έτσι η αστυνομία έβαλε μπρος ένα σχέδιο: Ένας μυστικός αστυνομικός ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο του πληρωμένου δολοφόνου, ο οποίος έλαβε από τον 22χρονο Ρώσο αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο που έπρεπε να εκτελέσει το έγκλημα.

Μόλις τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις για τα χρήματα, οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ο νεαρός ζήτησε ως πειστήρια της δολοφονίας να του αποσταλούν φωτογραφίες.

gfdgjfdoijgoidf3

Οι φωτογραφίες που στάλθηκαν στον νεαρό και έδειχναν τους γονείς καλυμμένους με «αίμα» ικανοποίησαν τον πελάτη και αμέσως μόλις έγινε η μεταφορά των χρημάτων στον λογαριασμό του αστυνομικού-εκτελεστή ο νεαρός Ρώσος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία.

gfdgjfdoijgoidf4

Πηγή