Σοκ με τη φρικτή δολοφονία 8χρονου από τη σατανική μητριά

Εγκληματικότητα

Σοκ με τη φρικτή δολοφονία 8χρονου από τη σατανική μητριά

Ένα ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα έχει συγκλονίσει την Ισπανία, με πολίτες να ζητούν ακόμη και την επαναφορά της θανατικής ποινής στην φερόμενη ως δράστη.

Ο 8χρονος Γκάμπριελ, που είχε εξαφανιστεί από το χωριό του στην νότια Ισπανία από τις 27 Φεβρουαρίου, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής, μέσα στο αυτοκίνητο της συντρόφου του πατέρα του.

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, στραγγαλίστηκε την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε.

Η μητριά του, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού, η Ανα Χούλια Κεσάδα από την Δομινικανή Δημοκρατία, κατά την διάρκεια που η οικογένεια έψαχνε τον μικρό Γκάμπριελ, όχι μόνο στεκόταν δίπλα στον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού, αλλά έβγαινε συνεχώς στην τηλεόραση παρακαλώντας τον κόσμο αν έχει δει ή ακούσει κάτι να το μοιραστεί με την οικογένεια.

Η ίδια έχει συλληφθεί και κρατείται, καθώς το πτώμα του παιδιού βρέθηκε στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου της, τυλιγμένο με μία κουβέρτα. Μέχρι στιγμής αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο όλα δείχνουν πως εκείνη ήταν που στραγγάλισε το 8χρονο παιδί.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Ισπανία, καθώς , περίπου 4.000 πολίτες είχαν ξεχυθεί στους δρόμους, βοηθώντας εθελοντικά για να βρεθεί το παιδί.

Πώς κίνησε υποψίες η σατανική μητριά

Η Κεσάδα παρακολουθούνταν στενά από την αστυνομία επί μέρες. Η ίδια κίνησε υποψίες αρχικά όταν «ανακάλυψε» ένα μπλουζάκι του Γκαμπριέλ σε ένα σημείο που είχε ήδη ερευνηθεί δύο φορές.

Επίσης, δεν είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στις αρχές για να ερευνηθεί, όπως είχαν κάνει όλοι οι άλλοι συγγενείς.

Το πτώμα βρέθηκε όταν η ίδια πήγε στην λίμνη όπου είχε πετάξει το νεκρό παιδί, με σκοπό να μετακινήσει το πτώμα του, βάζοντας το στο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία ερευνά τώρα και μία υπόθεση ενός παιδιού στο οποίο έκανε baby – sitting το 1996.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ένα 4χρονο τότε κορίτσι είχε πέσει από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Ωστόσο η έρευνα τότε είχε μπει στο αρχείο, καθώς θεωρήθηκε πως το συμβάν ήταν ατύχημα.

Πηγή