Συμμορία από 8 παιδεραστές βίαζαν ανήλικα κορίτσια αφού τα έβαζαν να καταναλώσουν ποτά και ναρκωτικά

Εγκληματικότητα

Μια ομάδα 8 αντρών που κακοποίησαν έφηβα κορίτσια σε ένα όχημα, έχουν φυλακιστεί συνολικά για σχεδόν 90 χρόνια.

Οι άντρες από την Οξφόρδη- ηλικίας 36 έως 48 ετών – προσέγγιζαν νεαρά κορίτσια ηλικίας έως 13 ετών και τους έριχναν ναρκωτικά στα ποτά.

Οι οκτώ άνδρες έχουν πλέον φυλακιστεί.

Ο δικαστής Peter Ross είπε ότι η έρευνα για την συμμορία αποκάλυψε «συστηματική κακοποίηση».

Ο αξιωματικός της έρευνας, Nicola Douglas, είπε: “Κανένας από τους δράστες δεν παραδέχθηκε την ενοχή του ούτε έδειξε να έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.”

“Υπάρχουν καταστροφικές συνέπειες που διαρκούν πολύ καιρό μετά τη διάπραξη των αδικημάτων.”

“Αν αυτά τα κορίτσια δεν έλεγαν τις ιστορίες τους, οι δράστες που εκμεταλλεύονται και διαπράττουν σοβαρά σεξουαλικά αδικήματα εναντίον ευάλωτων παιδιών θα παρέμεναν ατιμώρητοι και ελεύθεροι να κάνουν περισσότερα ζημιά.”

Πρόσθεσε: “Ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί ποτέ να ανατρέψει την αδιανόητη κακοποίηση που υπέστησαν, αλλά ελπίζω ότι θα ανακουφιστούν τώρα που ξέρουν ότι αυτοί οι άνδρες έχουν τελικά τιμωρηθεί για τα απεχθή εγκλήματα που διέπραξαν.”

Στη δίκη ακούστηκε πως οι άντρες ανάγκαζαν τα κορίτσια να κάνουν σεξ σε διάφορα σημεία στην Οξφόρδη, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, αποθήκες και πάρκα.

Ένα θύμα είπε: “Έπαιρναν τα κορίτσια, έκαναν σεξ με αυτά και τα πετούσαν.”

Το ίδιο θύμα δήλωσε ότι οι άνδρες «περίμεναν τη σειρά τους» για να κάνουν σεξ με εκείνη και ότι οι βιασμοί συνέβαιναν μετά από χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Ένα άλλο θύμα δήλωσε: “Σε έκαναν να πιστέψεις ότι πραγματικά νοιάζονται για σένα.”

“Ότι είσαι κάτι σημαντικό για αυτούς, ότι είσαι φίλη τους. Και, πραγματικά, τώρα συνειδητοποιώ πως δεν ήταν έτσι. Ήταν για να πάρουν αυτό που ήθελαν. Χρειάστηκα κάποια χρόνια για να το συνειδητοποιήσω.”

Μιλώντας μετά την υπόθεση, ο εισαγγελέας Adrian Foster δήλωσε: “Αυτές οι περιπτώσεις είναι, στην πραγματικότητα, οργανωμένο έγκλημα και προσεγγίσαμε την υπόθεση με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετωπίζαμε κάθε περίπτωση οργανωμένου εγκλήματος.”

“Συνεργαστήκαμε στενά με την αστυνομία τουThames Valley από την αρχή της έρευνας.”

“Οι επιπτώσεις των αποτρόπαιων ενεργειών των ανδρών στα θύματα και τις οικογένειές τους είναι τεράστιες. Ελπίζω ότι αυτές οι ποινές θα δώσουν μια μικρή ανακούφιση σε αυτούς τους ανθρώπους.”

διαφορετικό