«Θα το έκανα με μωρά αν μπορούσα»: Παιδόφιλος κλαίει επειδή τον βάζουν φυλακή για παιδική πορνογραφία

Εγκληματικότητα

 

Ένας παιδόφιλος που αντάλλασσε προκλητικά μηνύματα με τον πρώην ρεπόρτερ της A Current Affair, Ben McCormack, φυλακίστηκε για δέκα μήνες αφού ένας δικαστής εξέφρασε την απέχθειά του για τις πράξεις του.

Πέρυσι, η Daily Mail Australia αποκάλυψε πως ο πρώην τραπεζικός και ξενοδοχειακός υπάλληλος Leon Mario Berger, 36 ετών, ήταν ένας από τους δύο άνδρες του Perth στους οποίους ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ μίλησε για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του με παιδιά.

Ο δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου της Δυτικής Αυστραλίας, Patrick Brian O’Neal, καταδίκασε τον Berger την Πέμπτη αφού παραδέχθηκε την ενοχή του για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο Berger έστειλε διεστραμμένα μηνύματα στον καθηγητή Mathew Paul Reale και επίσης, έλαβε αισχρές εικόνες από τον τελευταίο, ενώ βρέθηκε να έχει ένα βίντεο με παιδική πορνογραφία στα δικά του αρχεία.

“Αν μπορούσα, θα το έκανα με τα μωρά,” δήλωσε ο Berger στα διεστραμμένα μηνύματα που διαβάστηκαν στο δικαστήριο τον Φεβρουάριο.

Μια από τις φωτογραφίες που κατείχε έδειχνε ένα 6χρονο αγόρι που είχε κακοποιηθεί από έναν ενήλικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Berger εξέφρασε επίσης τις φαντασιώσεις του με έναν νεαρό συγγενή του.

Ο Berger γνώρισε για πρώτη φορά με τον Reale, ο οποίος είναι κατάδικος λόγω μιας μακράς λίστας αδικημάτων, χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο Pedophile Tribe. Το ζευγάρι συναντήθηκε αργότερα από κοντά και είχε σεξουαλικές σχέσεις.

Ο δικαστής O’Neal δήλωσε ότι το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του Berger ήταν «ιδιαίτερα ενοχλητικό και διεστραμμένο».

Ο δικαστής δεν ανέστειλε την ποινή φυλάκισης, επισημαίνοντας ότι αρνήθηκε να “θεραπεύσει την παιδοφιλική διαταραχή του.”

Ο Berger έκλαιγε και αγκάλιασε τους αγαπημένους του πριν μπει στο δικαστήριο, σκουπίζοντας τα δάκρυά του και αναπνέοντας με δυσκολία πριν από την καταδίκη του. Ήταν ανέκφραστος όταν τελικά εκδόθηκε η ποινή.

Η τιμωρία του είναι πιο σοβαρή από αυτή που αντιμετωπίζει ο McCormack. Ο δημοσιογράφος κατηγορήθηκε μόνο για ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου παιδικής πορνογραφίας, αφού δεν βρέθηκαν φωτογραφίες ή βίντεο στα αρχεία του.

διαφορετικό