Θάνος Τζήμερος:Αν ήμουν πρωθυπουργός θα είχες το δικαίωμα όποιον μπουκάριζε στο σπίτι σου να τον ξαπλώσεις κάτω σε χρόνο dt. Αν επιζούσε θα σε αποζημίωνε και για τα αίματα στο χαλί.

Εγκληματικότητα

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό της 84χρονης γυναίκας από κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι της,αλλά και το περιστατικό με 52χρονο επιχειρηματία που χαροπαλεύει,ο Θάνος Τζήμερος απασφαλισε.

Προέβη σε ένα ποστ στο λογαριασμό του στο facebook με ειρωνική διάθεση απέναντι στους κυβερνώντες

“Τους προκάλεσε η γιαγιά, είναι ξεκάθαρο. Να φοράει σταυρό και σκουλαρίκια; Πού πας κυρά μου; Ακόμα και τώρα, στο νοσοκομείο, είναι προκλητικά αμετανόητη. Φαίνεται ξεκάθαρα η βέρα και ένα βραχιόλι, το οποίο προφανώς οι ανήμποροι συμπολίτες μας που αναγκάστηκαν να γίνουν απαλλοτριωτές ξένης ιδιοκτησίας γεμάτοι ανθρωπιά της τα άφησαν. (Αυτό το ληστές πολύ ρατσιστικό δεν είναι;

Μπορεί να μας μηνύσει ο Δημητράς.) Ευτυχώς οι απαλλοτριωτές συμπολίτες μας δεν έπαθαν κάτι, καθώς η επίθεση της γιαγιάς με την μαγκούρα είναι καταφανώς υπέρβαση της αρχής της αναλογικότητας. Κρατούσε μαγκούρα ο απαλλοτριωτής συμπολίτης μας; Όχι! Ήταν καθαρός, τίμιος, δούλευε με τα χέρια του μόνο. Εσύ, γιαγιά, γιατί τον χτυπάς με την μαγκούρα; Ξέρεις ότι θα μπορούσες να του προξενήσεις εκδορές και εκχυμώσεις; Έχουμε ξεφύγει εντελώς μ’ αυτούς τους επιθετικούς ηλικιωμένους. Φαρ Ουέστ θα μας καταντήσουν.

Επαναλαμβάνω: Αν η Δημιουργία, ξανά ήταν κυβέρνηση, θα είχες το δικαίωμα όποιον μπουκάριζε στο σπίτι σου να τον ξαπλώσεις κάτω σε χρόνο dt. Αν επιζούσε θα σε αποζημίωνε και για τα αίματα στο χαλί. Ψηφίστε τώρα τους φλούφληδες με την αρχή της αναλογικότητας.”