Αλβανός Εθνικιστής Χτύπησε Κόκκινο: H Μίση Ελλάδα Είναι Αλβανοί Και Υπόλοιπη Μισή Είναι Ένα Μείγμα Αποίκων Όπως Οι Μογγόλοι

Διάφορα Εθνικά Θέματα

Ο επικεφαλής του Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία, Καστριότ Μπερισάι- ιδεολόγος του αλβανικού φασισμού σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αργυροκάστρου «ALPOTV» χτύπησε κόκκινο δηλώνοντας ότι η μισή Ελλάδα είναι Αλβανοί και υπόλοιπη μισή είναι ένα μείγμα αποίκων όπως είναι οι Μογγόλοι.

Έκανε αναφορά και στην Ελληνική Μειονοτητα τονίζοντας πως αν κάνει κάποιος μια βόλτα στα μειονοτικά χωριά της Δρόπολης θα αντικρίσει παντού ελληνικές σημαίες (πχ στο χωριό Γεωργουτσάτες υπάρχουν ελληνικές σημαίες) ενώ στην «Τσαμουριά» δεν υπάρχει καμία αλβανική σημαία.

Ο Μπερισάι χαρακτήρισε όλα τα πολιτικά κόμματα στην Αλβανίας παράνομα και λειτουργούν ως «εγκληματικές ομάδες», που για τα δικά τους συμφέροντα είναι σε θέση να πουλήσουν τα πάντα στην Αλβανία.

Επίσης δήλωσε ότι όλα τα πολιτικά κόμματα που δεν στοχεύουν στην εθνική ενοποίηση των Αλβανών και την απόκτηση εδαφών από τις πέντε γειτονικές χώρες, θα πρέπει να κηρυχθούν παράνομα και αντίθετα με το Σύνταγμα της Δημοκρατίας της Αλβανίας.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο