Οργανώνουν Νεα διαμαρτυρία«Στις 11 Μαρτίου θα απαιτήσουμε την παραίτηση του Μπουτάρη. Όλοι μαζι γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ», αναφέρουν οι αντιδρώντες

Εθνικά Θέματα Μακεδονικό

Άλλη μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για όσα έχει δηλώσει για το Σκοπιανό ζήτημα και τα περί μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία», αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, 11 Μαρτίου, έξω από το δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του Facebook που διατηρούν οι αντιδρώντες, «Απαιτούμε Παραίτηση Μπουτάρη», «στη συζήτηση για την ονομασία της πΓΔΜ στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιάννης Μπουτάρης έβαλε ουσιαστικά θέμα μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης» .

Μετά από αυτή τη δήλωση, σημειώνουν, «απαιτούμε την παραίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη Δεν χάσαμε κ. δήμαρχε, δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη. Έχουμε υπομονή και επιμονή».

«Στις 11 Μαρτίου θα απαιτήσουμε την παραίτηση του Μπουτάρη. Όλοι μαζι γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ», τονίζουν και καλούν στις 12:00 την επόμενη Κυριακή σε διαμαρτυρία «μαζί με τις οικογένειές μας».

Η οργανωτική επιτροπή, σύμφωνα με τη σελίδα:

Αναστασίου Χρήστος: Υπεύθυνος ΜΜΕ – My News Point
Σπαθάς Απόστολος : Οικονομολόγος/Πολιτικός Αναλυτής

Βαλασίδης Δημήτριος : ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
Κουριαννίδης Γιάννης: Δημοτική κίνηση Θεσ/νίκης “Πόλη Ελληνική”
Ακριτίδης Παναγιώτης: Υπεύθυνος επικοινωνίας και διαδικτύου.
Τόνιος Κωνσταντίνος : Πατριωτική Κίνηση Καβάλας
Δεληγιαννίδης Γιώργος: Μακεδονική Κοινότητα Νέων
Μπαχάς Ιωάννης : ΙΩΝΙΚΗ ΓΗ – ΙΩΝΕΣ
Μελετιάδης Κων/νος: ΕΣΤΙΑ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Κυριακίδης Χρήστος : Κοινοτάρχης Μικροχωρίου Δράμας.
Τσίχλης Αντώνης : My News Point
Δεληγιάννης Γιάννης: Υπεύθυνος κινητοποίησης

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΗΚΕΙ:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,

Πηγή