Χιλιάδες Έλληνες Στην Ορεστιάδα Έστειλαν Μήνυμα Στους Αιχμάλωτους Στρατιωτικούς Μας Τραγουδώντας Δυνατά Τον Εθνικό Ύμνο (Video)

Γεωπολιτική Εθνικά Θέματα

Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη μεγάλη συγκέντρωση για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται εδώ και 10 μέρες προφυλακισμένοι σε φυλακές υψίστης Ασφαλείας της Αδριανούπολης.που οργάνωσαν 102 πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, ενώ απαγορεύτηκε η συμμετοχή οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος ή ανθρώπων που είχαν πολιτική χροιά.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Μαυρίδης όσο και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου, Δαμασκηνός.

Το σύνθημα του κόσμου ήταν το «σκέψου να είναι το δικό σου παιδί». Όλοι με μια φωνή, ως γονείς και Έλληνες πολίτες, ζήτησαν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο να επιστρέψουν άμεσα στα σπίτια τους.
Οι διαδηλωτές έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας και οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την Αδριανούπολη!

Από τους φορείς της ευρύτερης περιοχής των Φερών ετοιμάζεται για αύριο Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι μηχανοκίνητη πορεία από τις Φέρες προς το τελωνείο των Κήπων

Πηγή