Γελάει ο κόσμος Κεμάλ! Κιλιτσντάρογλου: «Εάν κερδίσω τις εκλογές το 2019 τότε θα εισβάλλω στα νησιά που έχουν υπό κατοχή οι Έλληνες»

Γεωπολιτική Ειδήσεις

Στην διένεξη Ελλάδας – Τουρκίας αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Express, η οποία κάνει λόγο για δήλωση του αρχηγού της αντιπολίτευσης της χώρας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα »απειλεί να εισβάλει σε 18 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο» αν κερδίσει τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υποστήριξε ότι αν κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές της χώρας του την επόμενη χρονιά θα εισβάλλει στα 18 ελληνικά νησιά, αφού, όπως υποστηρίζει, η Ελλάδα »δεν έχει κανένα έγγραφο ιδιοκτησίας για αυτά».

Όπως τόνισε «θα εισβάλλει στα 18 νησιά του Αιγαίου όπως έκανε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετσεβίτ στην Κύπρο το 1974».

Στο ίδιο μήκος κύματος, προσθέτει η εφημερίδα, βρίσκονται και οι δηλώσεις της επικεφαλής του νεοειδρυθέντος κόμματος «Good Party» Μεράλ Ακσενέρ, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της, άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να γίνει πόλεμος κατά της Ελλάδας.

Όπως, είπε, χαρακτηριστικά «ό,τι απαιτείται, πρέπει να γίνει

Πηγή