Κραυγή αγωνίας – Γ.Τράγκας: «Έρχεται Εθνική τραγωδία, προετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία»

Γεωπολιτική Εθνικά Θέματα

Οι άφρονες των Αθηνών, οι εθνομηδενιστές οδηγούν τη χώρα σε εκτεταμένες αλλαγές των συνόρων μας. Όταν οι Τούρκοι εισβάλλουν στα εδάφη μας, οι ανόητοι των Αθηνών κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα τους αντιμετωπίσουν με χάπια και ορούς της Novartis. Χωρίς πυξίδα στην εξωτερική πολιτική.

Από τις καντρίλιες του Καραμανλή και τον έρωτα με τον επανεκλεγέντα Πούτιν, οδηγηθήκαμε στον ξενοκινούμενο πολιτικό γκα γκα Παπανδρέου και στο κατοχικό σύμφωνο του μνημονίου. Και από το μνημόνιο, το υπερταμείο, την ανεργία τη μετανάστευση και την καθίζηση της Άμυνας, οδηγούμεθα στο μοίρασμα του Αιγαίου, στην απώλεια νήσων και βραχονησίδων και εδαφών τόσο στη Θράκη, όσο και στην Κύπρο. Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη ποιες θα είναι οι επόμενες αλλαγές στα Βόρεια σύνορά μας.

Ο Ταγίπ Ερντογάν κατέλαβε το Αφρίν, παρά τις διαβεβαιώσεις δημοσιογράφων των Αθηνών και πολιτικών ότι ήταν διαλυμένος ο στρατός του και ότι δεν επρόκειτο ποτέ να καταλάβει την πόλη των Κούρδων. Παρατεταμένη η σιωπή της Ευρώπης και των ΗΠΑ για τις εξελίξεις στο Αφρίν.

Σε όλα τα πολιτικά παρασκήνια της Ευρώπης συζητείται ποιο πρέπει να είναι το δέλεαρ στο Αιγαίο για το Σουλτάνο, προκειμένου να μη φύγει από το ΝΑΤΟ και να εγκαταλείψει οριστικά τον Πούτιν. Οι πάντες έχουν εγκαταλείψει το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου.

Αφού πρώτα έκαψαν τις ψυχές των Ελλήνων με το μνημόνιο οι ευρωπαίοι και ο γραμματέας του ΝΑΤΟ νίπτει τας χείρας του σε οτιδήποτε συμβαίνει μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας.

Ο Ερντογάν, ο οποίος κατέλαβε το Αφρίν με βοήθεια των Ρώσων που άνοιξαν δίαυλο στην αντιαεροπορική άμυνα για να περνάει εύκολα η τουρκική αεροπορία, ζητάει για να παραμείνει στο ΝΑΤΟ, το μισό Αιγαίο και συμμετοχή σε όλα τα κοιτάσματα από την Κύπρο μέχρι το Βόρειο Αιγαίο.

Οι Δυτικοί παζαρεύουν τον Ερντογάν για να μην προσφέρει το ρωσικό αγωγό και φύγει από το ΝΑΤΟ και του δίνουν συμμετοχή στον αγωγό που ξεκινάει από Ισραήλ, περνάει από Κύπρο, Ελλάδα και μετά πηγαίνει Ιταλία και Ευρώπη. Αλλά για να μπει στο κόλπο ο Ερντογάν θέλει νησιά. Θέλει να είναι παρών εκεί που ενώνεται η ελληνική ΑΟΖ με την Κυπριακή.

Η Τουρκία πανηγυρίζει την κατάληψη του Αφρίν και οι τουρκικές εφημερίδες γράφουν για τον Ερντογάν τον Πορθητή.

Ο Ερντογάν δεν είπε κανένα ψέμα τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά την προέλαση του στρατού και είχε προβλέψει ότι εντός 24ωρων θα καταληφθεί το Αφρίν.

Εδώ στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ συμπλέκονται πετώντας ο ένας στον άλλον αλήθειες και λάσπες, λάσπες και αλήθειες. Για σχέσεις με τη Novartis και για μίζες. Ενώ οι Τούρκοι ετοιμάζονται για το μεγάλο άλμα στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο, ενώ ο στρατός τους είναι παντού, εδώ η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ασχολείται πως θα καλύψει την πλήρη διαπλοκή της με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρώην βουλευτής της Δούμα και μεγαλοεπιχειρηματίας πούλησε την καπνοβιομηχανία του συμπεριλαμβα-νομένης της ΣΕΚΑΠ, για 1,6 δις δολάρια και φαίνεται ότι τα μαζεύει από την Ελλάδα, γιατί θεωρείται αδιανόητο ο ίδιος και η παρέα του να είναι τόσο σφιχτά εναγκαλισμένοι με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας χώρας – μέλους του ΝΑΤΟ. Για να είμαστε ειλικρινείς – όπως σας έχω πει – ο Σαββίδης είχε στενότατες σχέσεις με τη ΝΔ αλλά με τον Τσίπρα και ειδικά με τον Καμμένο παράγινε ο εναγκαλισμός του.

Μετά την υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας και όσα έγιναν με τον κο Παπαδόπουλο, του οποίου ο πατέρας συνδεόταν μαζί με τον κο Σαββίδη, το πράγμα παράγινε και οι Αμερικανοί, μαθαίνω, θεώρησαν αδιανόητο να είναι τόσο χειραγωγούμενος ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Άμυνας από Ρώσο ολιγάρχη, ο οποίος κατέχει και μίντια. Θα δούμε τι θα γίνει τώρα, μετά την πώληση της καπνοβιομηχανίας.

Βέβαια, η κυβέρνηση επιχειρεί να διχάσει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα, φοβίζοντας τον κόσμο ότι η ιστορία με τον ένοπλο Σαββίδη, μπορεί να δημιουργήσει τη Λέγκα του Βορρά.

Ένα ρωσόφιλο κόμμα που σίγουρα θα προκαλέσει αποσταθεροποίηση. Ελπίζω, να μην έχει τέτοια καταστροφική σκέψη στο μυαλό του ο κος Καμμένος, ο οποίος σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν εισέρχεται στη βουλή, ενώ ο Τσίπρας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα δείχνει να είναι μονοψήφιος και σε πλήρη κάθοδο.

Προετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία, χωρίς ουδεμία ανάμειξη του ΝΑΤΟ.

Οι ηλίθιοι των Αθηνών θα εκθέσουν πλήρως τη χώρα σε αναμέτρηση κατά μήκος των συνόρων.

Οι Τούρκοι παζαρεύουν τώρα τους Αμερικανούς και θα δούμε αν ο στρατός τους θα βαδίσει προς την ανατολική πλευρά της Συρίας, όπου υπάρχουν τουλάχιστον 10 αμερικανικές βάσεις.

Ο Ερντογάν παζαρεύει και φαίνεται ότι το δέλεαρ που δίνουν οι Δυτικοί για να τον κρατήσουν στο ΝΑΤΟ και να μην υπάρξει ο άξονας Μόσχας – Άγκυρας – Δαμασκού – Τεχεράνης, είναι πρόσβαση στα πετρέλαια Κύπρου – Μεσογείου και στον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης με παράδοση νήσων.

Οι ηλίθιοι των Αθηνών, οι άφρονες του Μαξίμου, οι εθνομηδενιστές συνεχίζουν να σκάβουν και να καίνε τις ψυχές των Ελλήνων, ενώ απέναντι είναι έτοιμος να εισβάλλει ο Οθωμανός και τα στίφη του.

Μια χώρα ρημαγμένη από το μνημόνιο, με ανεγκέφαλους και ενδοτικούς στο τιμόνι, με μαζική μετανάστευση όλων των παραγωγικών ηλικιών, με οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, με μισθούς πείνας στους ενστόλους της, με άφρονες που παραβιάζουν πλήρως τις σφαίρες επιρροής, καλείται τώρα να υπερασπιστεί τα σύνορα που έχει από το 1947.

Η εθνική τραγωδία έρχεται και το πιθανότερο είναι ότι θα ζήσουμε μία ακόμα μεταπολίτευση. Θα ζήσουμε καινούργιες δίκες επί κατοχής μνημονίου λόγω απώλειας εθνικών εδαφών.

Για να φύγουν τα πλήθη των αγανακτισμένων από το Σύνταγμα χρειάστηκε μια προβοκάτσια σε ένα υποκατάστημα της Μαρφίν. Από μέλη του παρακράτους που ποτέ δεν συνελήφθησαν.

Τώρα το παρακράτος στέλνει σφαίρες στο γραφείο του μεγάλου υπουργού Εξωτερικών του κου Κοτζιά, προκειμένου να δημιουργήσει ένα αεράκι συμπάθειας προς το πρόσωπό του, ενώ τρέχει και παλεύει προκειμένου να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Βλέπετε ο υπουργός μας τρέχει να διανείμει την ιστορία μας και την κληρονομιά μας με τους γείτονες. Κατά τον Μέγα υπουργό των Εξωτερικών κο Κοτζιά, ο Αλέξανδρος είναι διεκδικούμενος, ενδεχομένως και από τους Μαορί της Νέας Ζηλανδίας.

Οι ηλίθιοι των Αθηνών δεν αντιλαμβάνονται ότι μόλις αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Μακεδονία, θα υπάρχει κοινή γραμμή Σκοπίων – Τουρκίας στο ΝΑΤΟ.

Κάποια στιγμή ο κος Κοτζιάς πρέπει να μας εξηγήσει αν ο μισός πληθυσμός του γειτονικού κρατιδίου που είναι Αλβανοί και διεκδικούν στη βουλή την αναγνώριση της δικής τους γλώσσας ως συγκυριάρχης είναι και αυτοί απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Όσον αφορά τις σφαίρες που φτάνουν στο γραφείο του, καταλαβαίνουμε γιατί γίνεται και γιατί πρέπει να περνάει στα δελτία ειδήσεων και να φαίνεται συμπαθέστερος ο κος Υπουργός. Πρέπει να ξέρουν όμως αυτοί που το κάνουν, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει διαμορφωμένη γνώμη τόσο για τον Κοτζιά, όσο και για τους άλλους στο Μαξίμου.

Πηγή