Απίστευτη καταγγελία για ξενοδοχείο στην Κρήτη και πελάτη του ΑμεΑ

Κρήτη
Στα λόγια είμαστε πρώτοι στις πράξεις είμαστε οι ίδιοι που κάνουμε “κακό” στη “βιομηχανία” της Κρήτης που λέγεται τουρισμός.

Έχουμε συνηθίσει από παράγοντες και επιχειρηματίες του τουρισμού να κάνουν “κηρύγματα” στο όνομα της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος που παρέχουμε ως Κρήτη και της ανάγκης να μετατρέψουμε το νησί σε ετήσιο τουριστικό προορισμό.

Από λόγια έχουμε χορτάσει. Στην πράξη όμως κάποιοι δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό και “παίρνουν στον λαιμό τους” δυστυχώς και τους σωστούς επιχειρηματίες δυσφημίζοντας στο σύνολο το νησί.

Η καταγγελία που έγινε είναι αρκετά σοβαρή και αφορά σε περιστατικό που συνέβη πριν λίγες ημέρες σε γνωστό ξενοδοχείο που λειτουργεί στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο.

Πελάτης του ξενοδοχείου που ήταν ΑμεΑ και κινείτο με αμαξίδιο, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Από το ξενοδοχείο κλήθηκε κατευθείαν μόνο ιδιωτικός γιατρός ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ζήτησε για την επίσκεψη 250 €. Στη συνέχεια, ακολουθώντας οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου την ίδια τακτική, αντί να εξασφαλίσουν τη μεταφορά του ανθρώπου σε δημόσιο νοσοκομείο, κάλεσαν ασθενοφόρο ιδιωτικής πάλι κλινικής που ζητούσε 1000€ ! Ο τουρίστας ακούγοντας το υπερβολικό ποσό δεν δέχτηκε να πληρώσει και να μεταφερθεί στην ιδιωτική κλινική.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, το ξενοδοχείο από την αρχή δεν έδωσε επιλογές στον πελάτη του, δεν τον ενημέρωσε δηλαδή για τη δυνατότητα που είχε να μεταφερθεί και να εξεταστεί σε δημόσιο νοσοκομείο. Αντίθετα του παρουσίασε μόνο τη λύση του ιδιώτη γιατρού και της ιδιωτικής κλινικής με το αντίστοιχο φυσικά υψηλότατο κόστος.

Αναλογιστείτε τι ζημιά κάνουν τέτοιοι “επιχειρηματίες” στον τουρισμό που δεν αντιλαμβάνονται ότι η κοντόφθαλμη οπτική του γρήγορου και μεγάλου κέρδους τους, θα γυρίσει μπούμερανγκ και στους ίδιους αλλά και στον τουρισμό της Κρήτης.

flashnews.gr