Αυτή είναι η 37χρονη έγκυος που αγνοείται στην Κρήτη

Κρήτη

Εξεδόθη ανακοίνωση «Silver Alert» από τη «Γραμμή Ζωής» για την 37χρονη εγκυμονούσα που εξαφανίστηκε

Στιγμές αγωνίας ζουν τις τελευταίες 9 ημέρες η οικογένεια και οι φίλοι της 37χρονης εγκυμονούσας, η οποία εξαφανίστηκε στο Ρέθυμνο.

Μάλιστα, για την 37χρονη εξεδόθη σχετική ανακοίνωση «Silver Alert» από τη «Γραμμή Ζωής», έπειτα από εντολή της αστυνομίας.

Πρόκειται για τη Βουλγαρικής καταγωγής Ilieva Desislava. Η γυναίκα, η οποία εξαφανίστηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου, έχει καστανά μάτια, κανονικό βάρος και ύψος 1,60 μέτρα.

Σημειώνεται ότι η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε από τη μητέρα της στις 7 Μαΐου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου, η 37χρονη επικοινώνησε με τη μητέρα της και έκτοτε κανείς δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί της, καθώς το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Την ίδια ημέρα, μάλιστα, η 37χρονη φέρεται να ανέφερε ότι θα πήγαινε για καφέ με τον φίλο της.

Οι έρευνες

Οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα στα νότια του νομού Ρεθύμνου, κοντά στο χωριό Κεραμές του δήμου Αγίου Βασιλείου, με τη γυναίκα να έχει επικοινωνήσει τελευταία φορά με κάποιον οικείο της, στις 2 Μαΐου.

Η αστυνομία με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, του λιμενικού και των εθελοντών Σαμαρειτών ερευνούν ακόμη και τις πιο δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές με βάση το σημείο όπου υπήρξε το τελευταίο στίγμα της 37χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία.

Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία (100), ή με τη Γραμμή SOS 1065.

Πηγή