Κρήτη: Κέρδισαν 100.000 ευρώ στις διακοπές τους!

Κρήτη
Στο Ρέθυμνο ήρθε για τουρισμό ένα ζεύγος μεσήλικων Γάλλων και βρήκε την τύχη του.

Το ζεύγος μπήκε το πρωί στο μίνι μάρκετ της κ.Μαρίας Χατζηδάκη,στην Πλατεία Μητροπόλεως και ζήτησαν υγρό για ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά και 5 σκράτς των 2 ευρώ.Διάλεξαν αυτά με την «εφτάψυχη γάτα».Το ζεγάρι των Γάλλων,κάθισε στο  παγκάκι απέναντι από το μίνι μάρκετ για να ξύσουν τα χαρτάκια. Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν πως το ένα σκράτς ήταν το τυχερό τους αφού τους χάριζε 50.000 ευρώ εις διπλούν.

Σοκαρισμένοι με την τύχη τους έτρεξαν στο μίνι μάρκετ δείχνοντας το τυχερό χαρτάκι,ζητώντας επιβεβαίωση.Όταν ο κ.Πελοπίδας Χατζηδάκης, γιός της ιδιοκτήτριας, έλεγξε το σκράτς και τους επιβεβαίωσε ότι κερδίζουν 100.000 ευρώ έχασαν κυριολεκτικά τα λόγια τους κι έδειχναν σοκαρισμένοι. Όταν συνήλθαν ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ λέγοντας τους πως όταν πάρουν τα χρήματα θα επιστρέψουν να τους κάνουν κάποιο δώρο,όπως μας είπε η κ.Μαρία Χατζηδάκη.

Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ μας ανέφερε επίσης ότι εβδομαδιαία αγοράζουν για την επιχείρηση τους ελάχιστα σκράτς  μήπως κάποιος πελάτης τους ζητήσει. «Έτυχε να αγοράσουν το τυχερό οι Γάλλοι.Ας είναι καλά κι ας προτιμούσαμε να το κερδίσει κάποιος Ρεθεμνιώτης».
Να σηημειωθεί  ότι από την ώρα που έγινε γνωστό το γεγονός,πολλοί Ρεθεμνιώτες τρέχουν να αγοράσουν από το συγκεκριμένο μίνι μάρκετ, σκράτς

ekriti.gr