Κρήτη: Συγκλονίζει η δασκάλα του μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του

Κρήτη

Με καραμπίνα στο σπίτι του στα Χανιά

Συγκλονίζουν τα λόγια της δασκάλας του 18χρονου μαθητή, που το πρωί της Παρασκευής αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στα Χανιά, στρέφοντας την καραμπίνα στον εαυτό του.

Η δασκάλα του 10ου Δημοτικού Σχολείου Μαρία Κλιματσάκη, στο οποίο φοίτησε ο 18χρονος, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να “αποχαιρετίσει” τον μαθητή της, κάνοντας λόγο για ένα χαμογελαστό και καλοσυνάτο παιδί.

Η ίδια αναφέρει:

“ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ ….ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΗ!!!

Φως από το Φως πλασμένοι

Αιώνια, οι Άνθρωποι

θα ταξιδεύουν στον κύκλο του Φωτός,

γιατί μας πρόσφεραν Αγάπη

στη Γη ,τη χώρα του Πυρός…

(Ρένα Τζωράκη)

Με τούτους τους λιτούς στίχους της ψυχής μου επέλεξα σήμερα,να αποχαιρετήσω τον αγαπημένο μου μαθητή ……….,που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή…..για να ταξιδέψει στη γειτονιά των ΑΓΓΕΛΩΝ!

Ο ξαφνικός χαμός σου αγόρι μου μας έχει συγκλονίσει όλους!!Ήσουν τόσο ήρεμος, τόσο καλός, τόσο τρυφερός ,τόσο αξιαγάπητος…..

Το κενό που αφήνεις πίσω σου μεγάλο!!Όμως εγώ και οι δασκάλοι σου από το 10ο Δημοτικό δε θα σε ξεχάσουν ποτέ, γιατί σε έχουμε στη μνήμη μας το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και την ΚΑΛΟΣΥΝΗ σου και κρατάς μια καλή θέση μέσα στην καρδιά μας.

Το μόνο που ευχόμαστε είναι ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς και στα αδέρφια σου και να δουν το φευγιό σου σαν ένα ΤΑΞΙΔΙ…..σε ένα ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ κόσμο…σε μια δική σου λύτρωση…..

Οι φίλοι και οι συμμαθητές σου, που δίνουν το δικό τους αγώνα σε λίγες μέρες ,μέσα από το θεριό που ακούει στο όνομα ΄΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ΄΄ ας προσπαθήσουν στη μνήμη σου ,να διώξουν το άγχος και το φόβο, που εσένα σε κατασπάραξε!!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής Γης που θα σε σκεπάσει ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου μαθητή ……….!!”

Πηγή: www.cretapost.gr